OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Elton Johnin “Living Room Concert for America” keräsi 10 miljoonaa dollaria koronaviruksen uhreille

Elton Johnin isännöimä “Living Room Concert for America” hyväntekeväisyyskonsertti, jossa esiintyivät Billie Eilish, Dave Grohl, Mariah Carey, Alicia Keys ja monet muut, keräsi lähes 10 miljoonaa dollaria koronaviruksen uhreja varten kahdelle Yhdysvaltalaiselle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Muusikot esiintyivät tunnin mittaisen tapahtuman aikana kotootaan, joka oli nähtävissä Fox-kanavalla ja iHeartMedian Youtube-kanavalla.

Tapahtumassa musiikkiesitysten lisäksi nähtiin suuri joukko inspiroivia viestejä sekä erityisesiintymisiä Ben Falconelta, Ciaralta, Demi Lovatolta, Ellen DeGeneresiltä, ​​Ken Jeongilta, Lady Gagalta, Lizzolta, Melissa McCarthyltä, Ryan Seacrestilta, Russell Wilsonilta ja muilta.

Hyväntekeväisyyskonsertilla kunnioitettiin terveydenhuollon ammattilaisia, ensiavustajia sekä ihan tavallisia arjen sankareita, jotka ovat esimerkiksi epäitsekkäillä tavoilla auttaneet naapureitaan ja torjuneet viruksen leviämistä omilla toimillaan.