OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Death Angel -rumpali Will Carroll heräsi 12 päivää kestäneestä koomasta

Trash metal -yhtye Death Angelin rumpali Will Carroll on aloittanut toipumisen vietettyään lähes kaksi viikkoa hengityslaitteissa Pohjois-Kalifornian sairaalan tehohoitoyksikössä. Carroll sairastui vakavasti Death Angelin ollessaan Euroopan-kiertueella Testamentin ja Exoduksen kanssa.

Testametin laulaja Chuck Billy, basisti Steve Di Giorgio sekä Exoduksen kitaristi Gary Holt ovat vahvistaneet sairastuneensa koronavirukseen, mutta ovat jo selättäneet taudin kriittisimmän kohdan ja aloittaneet toipumisen. Tehohoitoon joutuneen Carrollin epäillään myöskin sairastuneen koronavirukseen, mutta tätä tietoa ei ole vahvistettu.

Carroll julkaisi sairaalasta seuraavan tiedotteen:

”’Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja! Ajattelin aloittaa tämän Mark Twain -siteerauksella. Vakavasti ottaen en pysty sanoin kuvailemaan, kuinka tärkeää kaikkien osoittama rakkaus, tuki ja positiivinen energia on ollut minulle. Lähtemättä liian hengellisille tai siirappisille linjoille, uskon teidän pelastaneen minut.

Kun olin koomassa 12 päivää, positiivinen energianne pääsi jotenkin luokseni. Tiedän olevani vahvaa tekoa, mutta en noin vahvaa. Lääkärit kertoivat pumpanneensa koomani aikana keuhkoistani reilun kahden kilon kaljasatsin verran nestettä. He luulivat minun olevan menetetty tapaus. On melkoinen fiilis jutella sellaisen tyypin kanssa, joka oli varma, että et selviäisi hengissä. Oli päräyttävää saada viesti idoliltani [Twisted Sister -kitaristi] Jay Jay Frenchiltä. En edes tunne miestä. Ehkä hän oli nähnyt kuvan TS-tatuoinnistani. Se osoittaa miten hieno mies on kyseessä.”

Death Angel julkaisi facebookissa myöskin tunteellisen päivityksen koskien Carrollin parantumista.

BEASTMAN LIVES! We are so fucking grateful! Thanks to every one of you beautiful people for the positive vibes and support. We love us some Will Carroll!!!!

Posted by Death Angel on Thursday, April 2, 2020