OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Parhaat vinkit pääsiäistunnelmaan Instagramista

Vaikka koko maailmassa vallitsee poikkeustilanne, niin pääsiäinen on oven takana. Nyt onkin loistava tilaisuus panostaa pääsiäistunnelmaan, kun koko perhe pysyttelee kotona. Tässä muutama ihana pääsiäisvinkki Instagramista.

Marttojen Instagramista löytyvät takuuvarmat ohjeet kokkailuihin, ja niin myös pääsiäisen perinneherkkuihin. Monen pääsiäiseen kuuluvat makeat lusikkaleivät, nämä sokerikuorrutteiset pikkuleivät ovat kerrassaan suussasulavia. Marttojen lusikkaleipien ohjeen löydät suoraan heidän Instagram-julkaisustaan.

Somat, persoonalliset pääsiäistipuset valmistuvat riikka_lifestyle:n ohjeella. Nämä nopeasti valmistuvat herkkupalat ovat helppotekoiset ja ne tuovat hymyn huulille.

Pääsiäismunat koristellaan perinteisesti perheen pienimpien toimesta vesivärein. Viola Virtamon tutoriaali opastaa modernimpaan tapaan koristella munat. Luonnollisilla raaka-aineilla muniin saa kauniin ja trendikkään marmoripinnan. Ne sopivat kauniisti sisutukseen kuin sisustukseen.

Instagramista löytyy paljon sisustukseen liittyviä ideoita. Nyt onkin oiva aika kaivaa esiin kaikki pirteän väriset sisutustavarat! Keltainen Kahvipannu -bloggaaja näyttää mallia.

Pääsiäiskattaus on tärkeä osa kokonaisuutta. Kaunis kattausvinkki löytyy small_beautiful_momentsin tililtä.

Vaikka vietämmekin pääsiäistä kodeissamme, niin juhlat voi pitää suurella porukalla videoyhteyksin. Mikä sen hauskempaa, kuin yllättää ystävät upealla pääsiäismeikillä!

View this post on Instagram

Bee liner is now a highlight! ????

A post shared by Ash Walker (@walker_ash) on