OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lähde: pexels.com

Hmm, uudessa somehaasteessa pukeudutaan pelkkään tyynyyn

Kotona vietetään nyt paljon aikaa ja se tarkoittaa, että moni suhtautuu ulkonäköasioihin tavallista rennommalla otteella. Eristyksissä elävät julkkikset julkaisevat kilvan meikittömiä selfieitä ja verkkarikuvia. Kun työpaikan pukukoodeja ei tarvitse orjallisesti noudattaa, on mukavuus noussut pukeutumisessa etusijalle. Somettajat ovatkin esitelleet luovia ratkaisuja siihen, miten yhdistää mukavuus ja tyylikkyys kotoa käsin työskenneltäessä. Lokoisien lookkien luomisprosessissa syntyi myös sosiaalisen median tyynyhaaste.

Kaikki sai alkunsa 5. huhtikuuta, kun Instagram-käyttäjät @stylebynelli ja @myforteisfashion julkaisivat kuvia, joissa he poseerasivat pelkät tyynyt vartaloidensa suojana. Pian muut vaikuttajat seurasivat perässä ja nyt #PillowChallenge- ja #Quarantinepillowchallenge-aihetunnisteilla löytyy Instagramista jo yhteensä yli 200 000 kuvaa.

Haasteeseen osallistuvat käyttävät yhtä tai useampaa tyynyä ja sitovat niistä vyön avulla ylleen muhkean minimekon. Pehmoinen edustusasu syntyy helposti ja nopeasti, eikä se vaadi lainkaan ompelutaitoja. Valokuvauksellisen lopputuloksen salaisuus piilee rohkeissa kuoseissa ja näyttävissä asusteissa.

“Vyö pitää kokonaisuuden kasassa, kirjaimellisesti”

Sosiaalisen median vaikuttaja, erityisesti TikTokista tuttu Brittany Xavier kokeili haastetta pääsiäisenä. Hänen Instagram-kuvansa on kerännyt yli 60 000 tykkäystä.

– En halunnut tehdä tyynystä alusvaatteiden tapaan seksikästä, vaan tavoitteenani oli pikemminkin strukturoitu minimekko. Minun mielestäni tämä asu on erittäin cool ja vyö pitää kokonaisuuden kasassa, siis aivan kirjaimellisestikin, hän selittää.

Sosiaalisesta mediasta arkipukeutumiseen

On selvää, ettei absurdi muoti-ilmiö epäkäytännöllisyytensä takia pääse vakiintumaan arkipukeutumiseen. Petivaatteita muistuttavat vaatteet eivät silti ole aivan ennenkuulumaton juttu. Huippusuunnittelijat Alexander McQueen, Comme des Garçons ja Maison Margiela ovat toimineet mukavuuden uudelle tasolle vievän loungewear-muodin uranuurtajina jo ennen koronapandemiaa. Myös Pradan ja Fendin mallistoissa on viime aikoina nähty jättikokoisia takkeja, jotka muistuttavat lähinnä harteille heitettyä untuvatäkkiä.

Mikäli oma budjetti ei kuitenkaan veny suurten muotitalojen luomuksiin, on trendikästä tyyliä nyt onneksi lupa testata kotoa löytyvien petivaatteiden voimin.

Katso alta parhaat #pillowchallenge-kuvat.

View this post on Instagram

Инстаграм кишит новыми челенжам и его ненавистниками. «Как же достали эти фотки с подушками и видео из дома…»⠀ Друзья, а для чего тогда Инстаграм?⠀ ⠀ Алгоритмы уже перекручены так, что расширить свою аудиторию и найти новые интересные для себя странички почти невозможно!⠀ ⠀ Благодаря челенжам мы можем зайти за хештег #quarantinepillowchallenge или любой другой и найти через него кучу интересных нам аккаунтов которых до этого инстаграмм нам бы никогда не показал.⠀ ⠀ Также вы можете расширить свою аудиторию! ⠀ Благодаря своему видео с дискотекой на картине меня по хештегу нашли несколько тысяч людей!⠀ ⠀ Мы никуда не денемся от людей которые будут осуждать вас перекидывая друг другу ваши фотографии с словами «ну ты посмотри на этот ужас», но именно они делают рейтинг вашим публикациям, поэтому давайте будем им благодарны??❤️⠀ ⠀

A post shared by Катя Шиворонкова (@shyvoronkova) on

Myös miehet ovat lähteneet rohkeasti mukaan haasteeseen.

Osa somettajista on vienyt trendin seuraavalle tasolle kääräisemällä peitosta itselleen täysimittaisen iltapuvun.

View this post on Instagram

Living in my bed #pillowchallenge

A post shared by Mo Castle 095-8366999 (@lalanask2) on

Lähde: Vogue, Teen Vogue, Instagram