OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pääsiäisenä kulisseissa kuhisi – viihdeuutisten koosteessa eroja ja uusia alkuja

Pääsiäinen vierähti ja poikkeustilanteen vallitessa kulisseissa kuhisi. Eroja ja uusia alkuja. On aika pakata taas pääsiäiskoristeet pois ja suunnata katse kohti kevättä. Mutta sitä ennen, pääsiäspyhien viihdekooste.

On-off suhteestaan tuttu pari Martina Aitolehti ja Stefan Therman erosivat, tällä kertaa lopullisesti. Martina julkaisi Instagramissaan kuvakoosteen vuosien varrelta koskettavan tekstin kera. Yhdeksän vuoden suhde on tullut päätökseen.

https://www.instagram.com/p/B-6LQhXHkmX/?utm_source=ig_web_copy_link

Iloisempia uutisia tarjoilivat Sara ja Mikko Parikka, jotka paljastivat pienen tyttärensä nimen. Isosiskojensa nimien tapaan myös uuden tulokkaan nimi alkaa M-kirjaimella.

https://www.instagram.com/p/B-4Z4Lsl-Li/?utm_source=ig_web_copy_link

Oletko jo kuunnellut hyvätekeväisyys kappaleen, josta uutisoimme viikonloppuna? Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen aloitteesta toteutetulla Uuden edessä – kappaleella esiintyy yli 150 suomalaistähteä.

Lauantaina kisattiin formulalegendojen kesken virtuaalisesti, The race – all stars series – kisa käytiin etänä. Mika Salo kisasi muiden legendojen kanssa, tuttu yksityiskohta autossaan. Jos et päässyt mukaan seuraamaan suoraa lähetystä, niin kisa on edelleen katsottavissa Youtubessa.

Poikkeusolojen vallitessa on aikaa testailla kotioloissa erilaisia tyylejä! Sivuillamme julkaistaan säännöllisesti muotiin ja kauneuteen liittyviä uutisia. Olisikohan tämä upea ranskatar -tyyli myös sinun uusi tyylisi?