OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Pääsiäisenä kulisseissa kuhisi – viihdeuutisten koosteessa eroja ja uusia alkuja

Pääsiäinen vierähti ja poikkeustilanteen vallitessa kulisseissa kuhisi. Eroja ja uusia alkuja. On aika pakata taas pääsiäiskoristeet pois ja suunnata katse kohti kevättä. Mutta sitä ennen, pääsiäspyhien viihdekooste.

On-off suhteestaan tuttu pari Martina Aitolehti ja Stefan Therman erosivat, tällä kertaa lopullisesti. Martina julkaisi Instagramissaan kuvakoosteen vuosien varrelta koskettavan tekstin kera. Yhdeksän vuoden suhde on tullut päätökseen.

View this post on Instagram

Sitoutua niin syvästi että muuttuu pohjattomaksi Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä. "Tommy Taberman" Viimeiset vuodet on ollu mulle henkisesti hyvin opettavaisia ja olenkin kasvanut ihmisenä kilometrejä. Tämä prosessi alkoi konkreettisesti viime marraskuussa kun lähdin Atlantin yli purjehdukselle. Nyt on aika päättää se. Olen joutunut kohtaamaan jotain niin absurdia surua ja pelkoa ettei sanat riitä niitä tunteita kuvailemaan. Tunnen silti kiitollisuutta tästä kaikesta, koska se on pakottanut mut opiskelemaan elämää ja sen syvintä merkitystä. Se on pakottanut mut kohtaamaan itseni. Matka on vielä pitkä, mutta sentään se on aloitettu. Jokainen meistä on vastuussa omasta elämästä ja omista valinnoista. Nyt mulle ja lapsille ei enää jää vaihtoehtoja kun päästää irti. Me kuljetaan eri polkuja ja nyt on aika opetella hengittämään uudelleen ja syvempään. Olen surullinen, mutta pärjään. Ilman surua ei ole kasvua. Pärjään. Kiitos yhteisestä matkastamme ja kiitos tuosta enkelistä joka yhdessä saatiin aikaan. Hänessä on rakkaus nyt ja ikusesti. Kiitos että otit Victorian kuin omaksesi. Rakkaus ei katoa koskaan, se vain muuttaa muotoaan. "Jonakin päivänä me koukistumme toistemme ympärille ja napsahdamme lukkoon, emmekä irtoa enää."

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Iloisempia uutisia tarjoilivat Sara ja Mikko Parikka, jotka paljastivat pienen tyttärensä nimen. Isosiskojensa nimien tapaan myös uuden tulokkaan nimi alkaa M-kirjaimella.

View this post on Instagram

M e l i n a ????

A post shared by Sara Parikka (@saraparikka) on

Oletko jo kuunnellut hyvätekeväisyys kappaleen, josta uutisoimme viikonloppuna? Lauri Tähkän ja Timo Kiiskisen aloitteesta toteutetulla Uuden edessä – kappaleella esiintyy yli 150 suomalaistähteä.

Lauantaina kisattiin formulalegendojen kesken virtuaalisesti, The race – all stars series – kisa käytiin etänä. Mika Salo kisasi muiden legendojen kanssa, tuttu yksityiskohta autossaan. Jos et päässyt mukaan seuraamaan suoraa lähetystä, niin kisa on edelleen katsottavissa Youtubessa.

Poikkeusolojen vallitessa on aikaa testailla kotioloissa erilaisia tyylejä! Sivuillamme julkaistaan säännöllisesti muotiin ja kauneuteen liittyviä uutisia. Olisikohan tämä upea ranskatar -tyyli myös sinun uusi tyylisi?