OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mitä kaikkea keväinen viikonloppu kätki sisälleen – huomasitko nämä uutiset?

Karanteeni alkaa olla jo uusi normaali, vaikka kaunis kevätsää vetääkin ihmisiä ulkoilemaan. Tekeminen saattaa olla vähissä, mutta oletko jo kokeillu karanteeniajan trendivillityksiä?

Nyt, jos koskaan, olisi hyvä aika ihopaastolle, kun vietämme suurimman osan ajasta kotosalla. Ihopaastolla ei kuitenkaan tarkoiteta kaikesta kosmetiikasta luopumista. Lue tarkemmat vinkit uutisestamme.

Kukuitko lauantaiyönä Jenkkien kanssa One world : Together at home -tapahtumaa katsoen? Lady Gagan luotsaama musiikkitapahtuma nähtiin suorana Yle Areenassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Huippumuusikot esiintyivät kansalle kotioloissaan, Lady Gagan lisäksi tapahtumassa esiintyivät mm. Billie Eilish, Taylor Swift, Elton John, Alicia Keys ja paljon muita.

https://www.instagram.com/p/B_JEtWJlJY4/?utm_source=ig_web_copy_link

Poikkeusoloissa on alettu bongailla nalleja ikkunoista, mutta tarkkasilmäisimmän ovat bonganneet myös ihanan Marimekon tunnuskuosin Unikon superjulkkiksen Sharon Stonen videolla. Näyttelijä lisäsi muutama päivä sitten Instagramiinsa videon kokkailuistaan Marimekon mekko päällään, huippua!

https://www.instagram.com/p/B_B5j61p4zs/?utm_source=ig_web_copy_link

Viime viikolla sivuillamme alkoi uusi haastattelusarja KysymysKylpy ja ensimmäisenä kylpijänä ihastutti upea ratamoottoriurheilija Ulla Kulju. Ensi viikon loiskeisiin hyppää rohkeasti Taekwondo ammattilainen Suomen Turusta, Roosa Närhi! Pysythän siis kuulolla, KysymysKylpy torstaisin klo 20.00!