OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Alkavatko ateria-ideat olla vähissä? Helpotusta arkeen Sannan kauppakassilla

Olemme eläneet uutta, poikkeuksellista arkea Suomessa jo reippasti toista kuukautta. Uuteen arkeen kuuluu tietysti kotioloissa ajan viettäminen ja monet ovatkin innostuneet vetäisemään kokin hatun päähänsä. Joka päiväinen aterioiden suunnittelu ja kauppaostosten teko on kuitenkin melko työläs homma ja se saattaa jo alkaa puuduttamaan.

Toisinaan voisi tehdä hyvää, kun saisi raaka-aineet resepteineen valmiina nenän eteen ja voisikin käydä suoraan hommiin – kuitenkaan ruoan laadusta tai maukkaudesta tinkimättä. Sannan kauppakassi on yksi ratkaisu arkea helpottamaan, sillä heidän ideansa on juurikin edellä mainittu!

Sannan kauppakassin perustaja on kolmen lapsen äiti ja ravitsemusneuvonantaja. Sanna ymmärtää, kuinka paljon aikaa toimivan ruokalistan kehittäminen ja toteuttaminen vie. Tärkeää arkiruokailussa ovat myös vaihtelevuus ja uudet ruokaideat.

Sannan kauppakassi:n internetsivuilta löytyy useita erilaisia kassi-vaihtoehtoja ja kokonaisuuksia. Sivuilta näkee myös herkullisia kuvia tulevista ruoista. Raaka-aineet kasseissa ovat laadukkaita ja kassit toimitetaan suoraan koti-ovelle – ei siis huolta kaupassa käymisestä.