OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tästä lähtee käyntiin järisyttävä uutiskirje-kampanja – Tilaa ilmainen OHO-posti ja olet mukana upeissa arvonnoissamme

Laitamme käyntiin aivan käsittämättömän uutiskirje-kampanjan, jossa arvomme useita mahtavia tuotteita! Aina kun saamme kymmenen uutta ilmaisen OHO-postin tilaajaa mukaan, arvomme uuden palkinnon kaikkien tilaajien kesken. Palkintoina on hienoja Ohon T-paitoja, kasseja, kirjoja ja paljon muuta. Joka kymmenes tilaaja käynnistää arvonnan ja jatkamme tätä sataan tilaajaan saakka.

Kun saamme sata tilaajaa täyteen, niin arvomme kaikkien kesken mahtavan yllätyspalkinnon! Nyt on loistavat mahdollisuudet voittaa upeita palkintojamme – toimi siis nopeasti!

Ilmaisen uutiskirjeemme OHO-postin tilaajana saat viikon kuumimmat uutiset ensimmäisenä tietoosi – suoraan sähköpostiisi. Joka maanantai saat koosteen tärkeimmistä tapahtumista ja uutisista. OHO-posti pitää sinut ajan tasalla ja aiheet vaihtelevat ajankohtaisuuden mukaan.

Liity tilaajaksi tästä ja olet mukana arvonnoissamme!

Tästä lähtee ensimmäinen arvonta käyntiin. Tilaa siis uutiskirje ja voit voittaa upeita palkintoja! Kun saamme ensimmäiset kymmenen uutta OHO-postin lukijaa mukaan, arvomme tämän Ohon hienon T-paidan! Otamme voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

Vinkkaa kaverillekin, niin saamme seuraavan arvonnan nopeasti pystyyn.