OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Ghostin Tobias Forge jatkaa oikeustoimien parissa – haastoi brittiläisen vodkabrändin oikeuteen

Brittiläinen vodkabrändi Ghost Vodka on julkaissut sosiaalisessa mediassa päivityksen, jonka mukaan melko laajaa menestystä uransa aikana saavuttanut ruotsalainen pop/rockia esittävä Ghost sekä sen johtohahmo Tobias Forge ovat lähestyneet heitä oikeustoimilla.

”Hämmennyimme saatuamme kirjeen ruotsalaisen Ghost-yhtyeen ja heidän laulajansa, Tobias Forgen, puolesta, jossa he kertovat aikovansa ryhtyä oikeustoimiin meitä vastaan – sen takia, että me teemme vodkaa. Ihan kuin vuosi 2020 ei olisi ollut jo tarpeeksi hullu. Tulemme pitämään teidät ajan tasalla, koska jos ei muuta, niin ainakin me kaikki tarvitsemme tällä hetkellä hieman aihetta nauraa”

Recently we were rather bemused to receive legal correspondence on behalf of the Swedish band Ghost and their lead…

Posted by Ghost Vodka on Saturday, May 9, 2020

Ghost Vodkan toisessa päivityksessä jatketaan Tobias Forgen kustannuksella pilailua ja vodkayhtiö vakuutti, ettei se ole käyttänyt yhtyeen imagoa omassa markkinoinnissaan.

The entire Ghost band case in one image ?To clear up a couple of rumours: – No, we have never used the band’s image…

Posted by Ghost Vodka on Wednesday, May 13, 2020

Aikaisemmin Ghostin neljä entistä “Nameless Ghoul” -jäsentä haastoivat Forgen oikeuteen koskien bändin aikaisempien teoksien tulojen epäoikeudenmukaista jakoa ja bändin omimista sooloprojektiksi. Oikeusprosessi päättyi Forgen eduksi tuomioistuimen päätöksellä, mutta kantajat vaativat uutta oikeudenkäyntiä vedoten tuomarin väitettyyn puolueettomuuteen asiassa, sillä sekä hän että Forge ovat mystisen vapaamuurari-salaseuran jäseniä.

Nähtäväksi jää ottaako Chicagolainen instrumentaalista math rockia vuosina 1998-2001 soittanut Ghosts & Vodka molempiin tahoihin yhteyttä. Yhtye ilmoitti kuin pahana enteenä 20.3.2020 ensimmäisen Precious Blood albumin uusintapainoksesta ja aktivoitui lähes 20 vuoden tauon jälkeen!