OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

CoronaCabaree tähdet kertoivat tuntemuksistaan ensimmäisen konsertin jälkeen – “Tällaista lisää, please!”

OHOlla näytettiin sunnuntaina viisiviikkoisen tukikonserttisarjan ensimmäinen osa, ihka ensimmäinen CoronaCabaree. Konsertti sisälsi laulua, tanssia, näytelmää sekä huumoria. Niinkuin aito kabaree, ilta oli yllätyksellinen ja tunteikas.

Virtuaaliset tukikonsertit ovat tapa auttaa työttömäksi jääneitä tapahtuma-alan toimijoita – esittelemme nyt muutaman ensimmäisessä kabareessa esiintyneistä tähdistä.

Esittelimme jo aikaisemmin CoronaCabareen luojan ja toisen juontajan, Emma Jäntin. Emma esiintyy juonnon lisäksi myös kabareessa, sillä hän on lahjakas näyttelijä. Artikkelistamme selviää Emma Jäntin tarina sekä kuinka CoronaCabaree sai alkunsa.

Konsertin avasivat kauniilla esityksellään yhtye Three Decades. Kolmen upean naisen harmonialaulu ja -soitinyhtye on X-Factor Suomestakin tuttu ja jo mittavan uran luonut. Yhtye esittää ikivihreitä eri vuosikymmeniltä ja 2019 joulukuussa he julkaisivat uusimman albuminsa “Viimeiset kyyneleet”.

Three Decades kokoonpano:

  • Lily – laulu, pyykkilauta & ukulele
  • Spark – laulu, saksofoni & pyykkilauta
  • Gilda – laulu & piano sekä lauluharmonioiden sovitus

“Oli hienoa olla mukana ja avata koko Corona Cabaree <3 “

Gilda Three Decades -yhtyeestä.

Näyttävän shown ensimmäisessä CoronaCabareessa pisti pystyyn myös Krista Pellikka, Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi valmistunut ammattilainen. Hän on oopperalaulaja, mezzosopraano, huilisti, yhteislaulattaja, laulupedagogi sekä kuoronjohtaja. Upea monitaituri laulaa monella kielellä, säestää lauluaan pianolla tai ottaa mukaansa bändin.

” Koin itse, että olen etuoikeutettu, että saan olla CoronaCabareessa mukana. Iloista energiaa ja ammattimaista tekemisen meininkiä tilanteessa, jossa työn, niin ihanan ja rakkaan, määrä on vähentynyt. Studiopäivä oli “Päiväni Prinsessana.” Huikea tiimi!!! Tällaista lisää, please! “

Krista Pellikka

Koko perheen CoronaCabaree uusinta nähdään OHO live TV:llä torstaina 21.5. kello 19:00. Ja uusi kabaree tulee ulos tuttuun tapaan sunnuntaina 24.5. kello 19:00.