OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Three Decades-yhtyeen Gilda uuden edessä – lanseeraa uuden lastenhahmon Tuittu täti

Ensimmäisen koko perheen CoronaCabaree -lähetyksen käynnisti upea Three Decades-yhtye. Kolmen naisen stemmalauluyhtye tulee Pirkanmaalta ja he ovat X-Factoristakin tuttuja. Haastattelimme Three Decades-yhtyeen Gildaa, hän on ammattimuusikko ja Three Decades-yhtyeen lisäksi monessa muussakin mukana.

Three Decades avasi tukikonserttisarjan CoronaCabareen kappaleella Mellow saxophone, jossa esiintyy vierailevana saksofonistina huikea Michael Monroe. Michael Monroe toimi Three Decades-yhtyeen mentorina X-Factoryssa. Kappale Mellow saxophone on ollut RadioMusan Tätä Suomi tanssii -listalla jo kohta vuoden päivät, ykkössijaa se on pidellyt jo myöskin kuukausia. Three Decades esittää nimensäkin mukaisesti kolmen vuosikymmenen musiikkia, 1920-1950-luvuilta. Yhtyeeseen kuuluvat Gildan lisäksi Spark sekä Lily.

Tällä hetkellä Gilda työstää sovituksia Three Decadesille sekä tekee myös omia sävellyksiä. Vanhan jazzin kanssa työskentelyyn Gilda sai Musiikin edistämissäätiön tuen kuukaudeksi. Tähtäimessä siintää pitkäsoitto, joka sisältää vanhaa jazzia sekä mahdollisesti omaakin tuotantoa.

Sain Musiikin edistämissäätiöltä tukea kuukauden ajaksi tähän projektiin, mikä on todella sydäntä lämmittävä asia.

Gilda on Three Decades yhtyeen lisäksi monessa muussakin mukana. Hän on jazz-laulaja ja soittaa myös pianoa. Gilda myös manageroi – hän auttaa muita artisteja saamaan tunnettuutta ja menestystä.

Nyt Gilda on löytänyt täysin uuden aluevaltauksen lastenlaulujen maailmasta. Gilda tullaan nimittäin näkemään laulavassa lastenhahmossa nimeltään Tuittu täti. Hahmo lanseeraataan lasten CoronaCabareessa kevään aikana Oho live TV:llä. Tämä monitaituri esittää Tuittu täti-hahmossaan uuden lastenlaulun Missi, joka kertoo Missi-kissasta.

Yllättäen mulle syntyi lastenlauluhahmo Tuittu täti, joka lanseerataan kevään aikana CoronaCabareen lastenjaksossa. Siellä kuullaan laulu mun kissasta, jonka nimi on Missi. Tulkaa sankoin joukoin katsomaan Tuittu tätiä ja Missiä. Voin luvata, että tämä kappale on oikea korvamato!

Lasten CoronaCabaree lauantaisin kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaisin kello 19:00