OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Koko perheen CoronaCabaree 3 – ensiesitys 31.5.2020

CoronaCabaree – tukikonsertti tapahtuma-alan toimijoille ensimmäinen koko perheen virtuaalinen tapahtuma esitettiin Oho Live TV Suomella sunnuntaina 24.5 kello 19.00.

Esiintyjinä nähtiin Kipinät -kuoro, mezzosopraano ja sellisti Seeli Toivio, Drag Factor Finland, tenori Juhana Suninen, tankotanssi- ja akrobatiaduo Piagrina aka Tankovaimot, laulaja-lauluntekijä Emilianne, laulaja Anna-Kaarina, dragartisti Linnea Von Kattendam, muusikko Tuumas, miimikko MotoriikkaMiikka, tankotanssitaiteilija Kuuninjatar Q, Someooppera: Vapaa vyöhyke laulaja-pianisti Tuija Rantalainen sekä sketsihahmo Aina Ilona Aurinkoinen.Juontajina toimivat Emma Jäntti ja Kristoffer Ignatius.

CoronaCabaree yhdistää suomalaiset työnsä menettäneet esiintyvät taiteilijat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi. Mukana on niin musiikkia, tankotanssia, tulitaidetta, mimiikkaa, sketsejä, stand uppia kuin saippuakupliakin!

Tapahtuma-alan toimijat ovat menettänyt työnsä kokonaan koko koronakriisin ajan ja suurin osa heistä on jäänyt kokonaan ilman minkäänlaisia valtion myöntämiä avustuksia. CoronaCabareen myötä yleisöllä on mahdollisuudet tehdä lahjoituksia, jota osoitetaan CoronaCabareessa mukana olevien henkilöiden hyväksi. Lahjoituksen suuruus voi olla esimerkiksi 5€, 10€, 50€ tai 100€ , lahjoittajan omien mahdollisuuksien mukaan.

Tarkemmat kuvakilpailuohjeet löydät täältä!