OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Krista Pellikka on monipuolinen esiintyjä – Yhteisöllisyys on Kristalle sydämen asia

Krista Pellikka on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri ja oopperalaulaja. Krista on toiminut laulunopettajana jo yli 20 vuotta ja vaikka korona on horjuttanut maailmaa, laulunopettajan työt ovat Kristalla jatkuneet.

Krista Pellikka on kokenut esiintyjä ja monipuolinen laulaja. Hän esittää monenlaista ohjelmistoa, kuten tangoja, ikivihreitä, klassista sekä oopperaa eri kielillä. Musiikin monitaituri soittaa myös pianoa, hän on huilisti, yhteislaulattaja sekä kuoronjohtaja.

Nyt koronan aikaan on ollut tietenkin hiljaisempaa, mutta edelleen opetan viikoittain ja kesäkuussa siirryn liveopetukseen. Vedän senioreille viikoittain etäyhteislauluja, jotka ovat kovasti piristäneet heitä!

Krista Pellikka

Krista rakastaa esiintymistä ja on elementissään lavalla. Hän soittaa ja laulaa tunteella ja antaa katsojille itsestään kaiken. Myös laulunopettajan työssä Krista kokee, että on tärkeää antaa itsestään opettajana paljon. Vuorovaikutus oppilaan kanssa on Kristan mukaan asian ydin. Krista suhtautuu työhönsä erittäin intohimoisesti.

Yhteisöllisyys on se minun juttuni!

Krista Pellikka

Krista Pellikka on mukana myös CoronaCabaree -tapahtumasarjassa, joka nähdään Oholla.

Lasten CoronaCabaree lauantaina Oholla kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaina kello 19:00

Uudet CoronaCabaree -jaksot ja uusintojen aikataulut löydät OHO-Oppaasta.