OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Joko ikävöit reisitaskuhousuja? Näille 2000-luvun trendeille povataan paluuta

Juicy Couturen verkka-asut, kaprimittaiset farkut ja UGG-saappaat. Vaikka 90-luvun muoti on hallinnut katukuvaa jo jonkin aikaa, myös 2000-luvun alusta löytyy lukuisia rakastettuja ja vihattuja muoti-ilmiöitä. Nuoret muodin edelläkävijät, Bella Hadid, Elsa Hosk ja Kaia Gerber ovat viime aikoina alkaneet herätellä vuosituhannen vaihteen trendejä. Tämän kesän nostalgiseen pukeutumiseen kannattaakin hakea inspiraatiota vaikkapa O.C.– ja Gossip Girl-sarjoista.

Harper’s Bazaar listasi trendit, jotka ovat tekemässä paluun katukuvaan.

Baby t-paita

Unohda ylisuuret boyfriend-vaatteet, kutistunut t-paita on tekemässä paluuta. Suloinen t-paita, joka näyttää pikkusiskolta lainatulta, jatkaa crop top-buumin jalanjäljillä ja on huippumuodikas tänä kesänä.

Kalastajanhattu

Vielä vuosituhannen vaihteessa oli vaikea löytää hiphop-musiikkivideota, jossa ei näkyisi kalastajanhattua. Tänä vuonna monen vihaama päähine on tehnyt näyttävän paluun. Muun muassa trendsetterit Bella Hadid ja Rihanna ovat nostaneet käytännöllisen lätsän takaisin valokeilaan. Kalastajanhattu onkin yksi tämän kevään ja kesän must-hankinnoista.

Pieni olkalaukku

View this post on Instagram

Pink Pink Pink ???

A post shared by BY FAR (@byfar_official) on

Suurikokoisten tote-laukkujen voittokulku on jatkunut jo hyvän aikaa. 2000-luvun alun käsilaukut olivat toinen toistaan pienempiä, mutta niihin mahtui kaikki oleellinen. Jos et halua raahata rantakassia kaupungilla, kannattaa tänä kesänä kokeilla takavuosien kompaktia trendilaukkua.

Platform-sandaalit

Platform-pohjaa on nähty niin korkokengissä, maihareissa kuin tennareissakin. Nyt platform-malli on tulossa takaisin myös varvassandaaleihin. Helpot kesäkengät antavat lisäpituutta ilman korkojen epämukavuutta.

Tankini

Viime kesinä on nähty toinen toistaan paljastavampia bikinejä. Tänä kesänä kesänä hieman yllättäen paluun tehnyt tankini tuo muotimaailmaan raikasta vaihtelua. Uimatoppi tarjoaa ranta-lookkiin asteen enemmän peittävyyttä.

Reisitaskuhousut

View this post on Instagram

Going wide for Spring/Summer’20

A post shared by @ eytys on

Kyllä, ylisuuret, leveälahkeiset ja kookkailla taskuilla varustetut housut ovat taas täällä. Suuria tunteita suuntaan ja toiseen herättävät reisitaskuhousut ovat olleet jo viime syksystä asti muodin tiennäyttäjien suosiossa, eikä trendi ole hiipumassa vielä tänä kesänä. Muun muassa Kim Kardashian ja malli Hailey Bieber lukeutuvat trendin faneihin. Tällä kertaa kaupoista löytyy myös siistimpiä, laadukkaista materiaaleista valmistettuja versioita, jotka sopivat esimerkiksi bleiserin pariksi.

Lähde: Harper’s Bazaar, Instagram