OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Mötley Crüen Tommy Lee julkaisi kaksi uutta soolosingleä – Uusi tuotanto yllätti fanit täysin

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee on julkaissut kerralla kaksi musiikkivideollista soolosingleä tulevalta albumiltaan, joka on musiikillisesti tekemässä täyskäännöksen rokkarin aikaisempaan tuotantoon verrattuna. Lee on viettänyt viimeiset kaksi vuotta kirjoittaen ja nauhoittaen materiaalia uudelle albumilleen ja sen on kommentoitu haastavan käytännössä kaiken sen, mistä rokkari tunnetaan ja hänen musiikillisesta osaamisestaan on nähty.

Ensimmäisellä Tops nimisellä singlellä Lee tekee yhteistyötä eteläafrikkalaisen räppäri Push Pushin kanssa, kun taas Knock Me Down singlellä räppää hurjaa vauhtia maineeseen noussut Killvein. Etenkin Push Pushin esittämä Tops-kappale on saanut kuuntelijoilta varsin kylmän tyrmäyksen, eikä Knock Me Downkaan ole arvosteluilta välttynyt.

Molemmat kappaleet kuullaan Leen tulevalla soloalbumilla Andro, joka julkaistaan ​​16. lokakuuta Better Noise Music -sovelluksen kautta. Molemmat videot on ohjannut Leen pitkäaikainen ystävä Limp Bizkitin Fred Durst.