OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Unimyrsky haluaa tuoda manserockin valtavirtaan – korona horjuttaa toimintaa

Unimyrsky on Suomirock-trio. Kokoonpanoon kuuluvat perustajajäsenet kitaristi-laulaja Jussi Markkola, rumpali Janne Juutinen sekä uutena jäsenenä basisti Seppo Kolehmainen. Unimyrskyn musiikki yhdistelee perinteistä rockia niin raskaampaan musiikkiin kuin akustiseenkin. Unimyrskyn tavoitteena on tuoda kotimainen nk. manserock valtavirran musiikkilinjaksi.

Bändimme reilun vuoden mittaisen taipaleen aikana olemme julkaisseet EP:n “Varoitus” ja keikkailleet akustisena “JuMaDuona” Jussi ja Jannen toimesta noin 30 keikan verran. EP:n biisit kuullaan intiimeinä akkariversioina OHO tv:llä esitettävässä CoronaCabareessa.

Unimyrsky

Unimyrskyn toimintaan korona-aika on kolahtanut kovaa. Koronarajoitteet ja livemusiikkitoiminnan pysähtyminen ovat aiheuttaneet totaalisen shokin. Bändi on skeptinen myös tulevan suhteen, sillä vaikka rajoitteita on alettu jo purkamaan, peruutuksia tulee edelleen. Uusia suunnitelmia on kuitenkin tehty ja Unimyrsky pyrkii hyödyntämään tilanteen.

Bändin toiminta on osakeyhtiöpohjaista ja keikkailu on ollut käytännössä yrityksen ainoa myyntiartikkeli. Tuleen ei silti ole jääty makaamaan, vaan toimintaa on alettu laajentamaan erilaisten AV-tuotantojen ja musiikilliseen koulutustarjonnan suuntaan.

Unimyrsky

Unimyrsky on käyttänyt korona-aikaa myös uuden musiikin tekemiseen. Suunnitelmissa on uuden singlen julkaisu kuluvan kesän aikana. Bändiläiset odottavat jo kovasti keikkailua, he toivovat tilanteen paranevan pian. Unimyrsky nähdään myös CoronaCabaree -tukikonserttisarjassa, joka esitetään Oholla.

CoronaCabareessa on päässyt oppimaan paljon uutta keikan äänittämisestä ja videon leikkaamisesta eli tämä on tietynlainen pilottiprojekti myös meille siltä osin.

Unimyrsky

Lasten CoronaCabaree Oholla lauantaisin kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaisin kello 19:00

CoronaCabaree uusintojen ja uusien jaksojen aikataulut löydät OHO-Oppaasta.