OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Halavamusicin artisti Miikka Paumo nousi suoraan Spotify-listalle

Uuden kotimaisen musiikkitalon, Halavamusicin, taustalta löytyvät menestyneet muusikot Miri ja Minna Miettinen. Halavamusic säveltää, sanoittaa, tuottaa ja julkaisee omaa musiikkiaan artistiensa kautta. Musiikkitalon ensimmäinen kiinnitys, laulaja Miikka Paumo, nousi toisella singlellään Spotifyn listalle.

Miri Miettinen on rumpalilegenda, joka on keikkaillut ympäri Suomea sekä maailmaa erilaisissa kokoonpanoissa. Minna Miettinen on pianisti-säveltäjä-sanoittaja. Yhdessä lahjakas pariskunta perusti levy-yhtiö Halavamusicin vuonna 2017.

Halavamusic tekee musiikkia suurella sydämellä, laatu ja intohimo edellä.

Minna Ja Miri Miettinen

Halavamusicilla on monta rautaa tulessa. Miikka Paumo on aloittanut näyttävän soolouran Halavamusicilla Minna Miettisen kappaleilla. Katja Karisukki ja tanssiorkesteri Ferdanda julkaisivat Minnan tekemän tanssihitin. Kesän aikana on tulossa muitakin Halavamusicin tuottamia julkaisuja.

Korona-aika on tuonut haasteita Miettisille ja Halavamusicille. Keikkoja on peruuntunut ja suunnitelmia kaatunut. Kaikesta huolimatta Miettiset katsovat tilanteessa olevan myös positiivisia puolia, ja he haluavatkin keskittyä niihin. Miettiset kaipaavat keikkailua, normaalia päivärytmiä ja arkea. Halavamusic nähdään Oholla esitettävässä CoronaCabareessa.

Korona vei meiltä molemmilta useita keikkoja niin keväältä kuin kesältäkin. Sen lisäksi tietysti monet konserttisuunnitelmat täytyi laittaa jäihin ja tuntui, että työtä oli tehty turhaan. Kaikesta huolimatta tämä vaikea aika on todistanut, että yhteen hiileen on syytä puhaltaa. Ja uutta syntyy kenties juuri poikkeusoloissa.

Minna Ja Miri Miettinen

Halavamusicin ensimmäinen kiinnitys on Miikka Paumo. Paumon kappaleet säveltää ja sanoittaa Minna Miettinen. Viimeisin Miikka Paumon single Meidät julkaistiin 21.5. ja se nousi Spotifyn Iskelmä kuuluu kaikille -listalle. Laulaja toimii soolouran lisäksi vaasalaisessa bilebändissä.

Omalla nimellä olen julkaissut jo 3 singleä, joista viimeisin Meidät tuli ulos 21.5. Single pääsi paljon tilatulle Spotifyn soittolistalle Iskelmä kuuluu kaikille, josta olen todella iloinen. Se tietää lisää tunnettavuutta ja kuulijakuntaa. Seuraava singlen julkaisu ajoittuu heinä-elokuun tienoille. Suunnitteilla on myös pitkäsoitto.

Miikka Paumo

Myös Miikka Paumo on mukana Oholla esitettävässä CoronaCabaree-tukikonserttisarjassa. Hän kaipaa keikoille ja odottaa jo poikkeusajan päättymistä. CoronaCabaree mahdollisti Paumolle tärkeää näkyvyyttä.

CoronaCabaree on ihailtava projekti. Arvostan sen pyrkimystä tukea taiteilijoita taloudellisesti ja antaa näkyvyyttä pienemmillekin toimijoille. Aloittelevana artistina tämä näkyvyys on minulle todella arvokasta. Olen iloinen, että sain olla osa projektia!

Miikka Paumo

Lasten CoronaCabaree esitetään Oholla lauantaina kello 10:00

Koko perheen CoronaCabaree sunnuntaina kello 19:00

CoronaCabareen uusintojen sekä uusien jaksojen aikataulut löydät OHO-oppaasta.