OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Lucynine julkaisi toisen singlen ja musiikkivideon tulevalta albumiltaan!

Italialainen avantgarde metallia soittava yhdenmiehen bändi Lucynine julkaisee debyyttialbuminsa “Amor Venenat” 31.7.2020 Inverse Recordsin kautta. 

Bändi julkaisi tänään toisen singlensä ja musiikkivideon kappaleesta ‘Heartectomy’.

“Heartectomy kertoo pettymyksestä, turhautumisesta ja siitä, miltä sinusta tuntuu, kun tietynlainen varmuus romahtaa ja se vetää sinun koko maailmasi alas viemäristä. Kyse on siitä, kun sydämeen sattuu niin paljon, että haluaisit sen poistettavan rinnastasi. Tämä kappale on saanut inspiraation Promotheuksen myytistä jossa hän varasti tulen jumalilta ja toi sen ihmiskunnalle. Tästä syystä hänet liitettiin kallioon, jossa kotka nokki hänen maksaansa joka päivä ja aina yön aikana maksa kasvoi takaisin entiselleen ja nokkiminen alkoi uudestaan.”

Sergio Betani