OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Sosiaalinen eristäytyminen on helppoa lomallakin – Nyt kannattaa kokeilla vähemmän tunnettuja kohteita kotimaassa

Tänä vuonna suosiota entisestään kasvattava lähilomailu eli staycation on paitsi ympäristö- ja lompakkoystävällinen matkustustapa, mutta myös upea mahdollisuus tutustua kotimaan kohteisiin, joista et aiemmin ole kuullut. Suomi on täynnä henkeäsalpaavia vaellusmaastoja ja järvimaisemia. Ei tarvitse lähteä kauas, löytääkseen jotakin uutta ja ihmeellistä.  

Hotels.comin asiantuntijat ovat keränneet listan inspiroivimmista paikoista yöpyä syrjäisissä, mutta upeita kokemuksia tarjoavissa paikoissa kotimaassa.

ARCTIC GUESTHOUSE & IGLOOS, RANUA

Arctic Guesthouse & Igloos on perheomisteinen lomakeskus Ranualla Etelä-Lapissa.

Kokeile seikkailua yhdessä kymmenestä liikuteltavasta ja kelluvasta lasi-iglusta. Kesällä iglua voi kuljettaa veneellä tai sen omalla moottorilla ja talvella vetää moottorikelkalla. Koskematon luonto, keskiyön aurinko ja revontulet ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Arctic Guesthouse & Igloos on varattavissa alkaen 69 € huone/yö*. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

WILDERNESS HOTEL INARI, INARI

Wilderness Hotel Inari tarjoaa erinomaisen yhdistelmän laadukasta majoitusta, unohtumatonta luontoa ja arktisia aktiviteetteja. Hotelli sijaitsee vain viiden minuutin päässä Inarista, joka tekee hotellista mahtavan paikan tutustua saamelaiskulttuuriin. Hotelli tarjoaa majoitukseen huoneistoja, AuroraHuts-igluja, huoneita ja huviloita. Samalla voit nauttia kesä-, syksy- sekä talvisesonkiin räätälöidyistä aktiviteeteista.

 Wilderness Hotel Inari on varattavissa alkaen 117 € huone/yö*. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

HOLIDAY RESORT HARJUN PORTTI, SAVONLINNA

Holiday Resort Harjun Portti on ympärivuotinen kohde Punkaharjulla, 25 kilometriä Savonlinnasta.

Lomakeskuksessa on 30 kodikasta mökkiä omalla saunalla aina budjettiystävällisistä yhden makuuhuoneen mökeistä kahden makuuhuoneen huviloihin järvinäkymällä Saimaalle.Liiku Harjun Portilta vuokratulla kajakilla tai pienellä veneellä ja tutki Puruveden kristallin kirkkaita vesiä. Lomakeskuksen tuntumasta lähtee useita pyöräily- ja vaellusreittejä.

Holiday Resort Harjun Portti on varattavissa alkaen 100 € huone/yö*. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

AHLSTRÖMIN RUUKKI NOORMARKKU, NOORMARKKU
 

Noormarkku Works on yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista ruukeista. Puistot, joki ja mäntymetsät tuovat upean lisän maisemiin.  Ahlströmin Ruukki Noormarkussa on yhteensä 29 hyvin varusteltua huonetta ja se tarjoaa asiakkailleen monipuolisia ulkoilma-aktiviteetteja, paikalliskierroksia sekä hyvinvointipalveluja.

Ahlströmin Ruukki Noormarkku on varattavissa alkaen 145 € huone/yö*. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.