OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Metallica-fanit äänestivät tämän kappaleen yhtyeen parhaaksi – oletko samaa mieltä?

Metallica-fanit saivat noin kuukauden ajan antaa oman mielipiteensä Metallican kappaleiden paremmuudesta yhtyeen sosiaalisessa mediassa pudotuspelityylisesti järjestetyssä äänestyksessä. Kekseliäästi nimetty “Some Kind of Bracket” kilpailu viittasi yhtyeen Some Kind of Monster EP:hen, joka julkaistiin vuonna 2004 yhdessä dokumenttielokuva Metallica: Some Kind of Monsterin kanssa.

Äänestyksen 64 kappaleen alkuasetelma näytti tältä:

https://www.instagram.com/p/CAvFJT2nWQR/?utm_source=ig_embed

Yllätysvoittajaa ei tällä kertaa äänestyksessä saatu, vaan kaikkien ennakko-odotusten mukaisesti vuoden 1986 levyn nimikkokappale Master of Puppets vei voiton. Kappale voitti finaalissa And Justice For All… levyn klassikkokappale Onen, sekä semifinaaliin päässeet Enter Sandman ja Fade To Black kappaleet.

Master of Puppets julkaistiin Pohjois-Amerikassa 2.7.1986 ollen saman nimisen albumin ainoa singlenä julkaistu kappale. Kappale, kuten Metallican laulaja, kitaristi ja pääasiallinen lauluntekijä James Hetfield kertoo, “käsittelee melko paljon huumeita. Kuinka asiat vaihtuvat päikseen, sen sijaan että hallitsisit mitä otat ja teet, se on huumeet, jotka kontrolloivat sinua.” Master of Puppets onkin yksi Metallican tunnetuimmista ja suosituimmista kappaleista, jota myös soitetaan lähes jokaisella yhtyeen keikalla.

”Fanit ovat puhuneet ja yksi kappale on kohonnut muiden yläpuolelle”, Metallica julkaisi sosiaalisessa mediassa tuloksen julkistamisen yhteydessä. ”Mestarinne on – rumpujen pärinää – Master of Puppets!”

https://www.instagram.com/p/CBydIUHJngl/