OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Seinäjokinen doom metal -bändi Funeral For Two julkaisi musiikkivideon tulevalta EP:lta!

Seinäjokinen doom metal -bändi Funeral For Two julkaisi singlen ja musiikkivideon tulevalta EP:lta. Bändin mukaan nimetty samanniminen EP julkaistaan 20.8.2020 Inverse Recordsin kautta. 

Sculpture of a Demon musiikkivideon on tehnyt Tuomas Ojajärvi ja kuvannut Tihu The Wolf.

Vokalisti/kitaristi Mikke Sillanpää kommentoi:
“Aloitin tämän bändin omana projektina soitellakseni ihan huvikseen musiikkia, josta olin aina haaveillut. Hidasta, matalalta ja fuzzia!! Pian juttelin kahdelle hyvälle ystävälle kysyäkseni josko liittyisivät mukaan. Aluksi soittelu treenikämpällä oli lähinnä jamittelua ja joitain omien biisirunkojen kokeilua. Jossain vaiheessa olosuhteiden muuttuessa rumpalin muutettua Ouluun, jäi yhdessä treenaaminen vähemmälle.Tällöin mieleeni heräsi ajatus äänittää pari biisiä nauhalle eikä vain pyöritellä niitä mielessä. Äänitykset tehtiin hyvän ystävän Jiri Mustajärven kotistudiossa, Jirin hoitaessa myös rumpuosuudet (koronavirus karanteeniin vuoksi).

Biisit julkaistiin bandcampissa ja jo muutaman päivän kuluttua Inverse Records otti yhteyttä… tarkoituksena julkaista “sculpture of a demon” sinkku sekä video. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tarkoituksena on kesän/syksyn aikana saada keikkasetti kasaan ja tulevaisuudessa nousta lavalle. Nupit kaakkoon!!”