OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Legendaarinen kotimainen 80-luvun hardrockbändi STUD julkaisi singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan

Melodista hard’n heavy rockia soittava STUD on julkaissut uuden singlen.

“Tired edustaa albumin melodisinta materiaalia ja saimme siihen mukaan todella hyvin sitä fiilistä, mistä bändissämme on kyse. Rehellistä perinteistä hard rockia!” kitaristi Mika Kansikas taustoittaa kappaletta.

STUD on julkaissut kolme kokopitkää albumia ja työskentelee parhaillaan neljännen parissa. Bändi on perustettu jo vuonna 1986, jolloin yhtye julkaisi kulttimaineeseen nousseen singlen ’Mä haluun elää / Viimeinen yö’ ja esiintyi mm. Levyraadissa ja keikkaili ahkerasti, kunnes lopetti toimintansa 80-luvun lopulla.

Bändi kasattiin uudestaan alkuperäisessä kokoonpanossa vuonna 2011 ja samalla vaihtoi kielen englantiin. Tämän jälkeen STUD on julkaissut kolme levyä: ’Out of the darkness’ (2013), ’Rust on the rose’ (2014) ja ’Circle of lies’ (2017).