OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Iivari Aikio

Oululainen Rat Boogie julkaisi toisen singlen ja musiikkivideon tulevalta debyyttialbumitaan!

Oululainen Rat Boogie julkaisee debyyttialbuminsa ‘Bad Gravity’ 14.8.2020 Secret Entertainmentin kautta. Tänään bändi julkaisi toisen singlen & musiikkivideon kappaleesta ‘Another Day, Another Night’.

Katso musiikkivideo: 

Vokalisti/kitaristi Mika Palosaari kommentoi:
“Päivät kuluvat kun väsytät itsesi puurtamalla jonkun toisen pussiin, epämiellyttävä tunne vain kasvaa: elät aivan kuin jonkun toisen elämää, juuri niin kuin et haluaisi? Silloin vain voimapoppi pelastaa! Rat Boogien toinen single Another day, another night tulevalta Bad gravity-albumilta käärii jokapäiväiset ahdistukset melodiseen rockpakettiin ja nostaa pään taas pinnalle.”

Rat Boogie on kokeneiden pohjoisen poikien trio joka pistää sekoittimeen nipun makoisia vaikutteita ja valmistaa niistä napakan ja originaalin rock’n roll-kokonaisuuden. Oululaisyhtyeen ytimessä kuplii orgaanisesti virtaava livesoitto, jota soljuvat melodiat lennättävät ärhäkästi eteenpäin.

Mm. EBPSATRFM:sta, The Blaster Masterista ja Laid Back Towniesista tutut kehäketut raivaavat rennolla ranteella reittejään rock’n rollin ytimessä turhia kliseitä ja genrerajoja väistellen, laulujen aihepiirien ulottuessa ylipuheliaista kanssaihmisistä onnettomaan maailmantilaan, zeniläisistä tiivistyksistä kulttuurin ruohonjuuritason tekijöiden ylistykseen. Mutta kuka kumma on David Bow?