OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hamletista nähdään rock-musikaali Tampereella – kappaleissa mukana Ismo Alanko ja Maija Vilkkumaa

Tampereen Työväen Teatteri esittää syyskuusta alkaen uutuusmusikaaliansa Hamletia. Mistään tavallisesta uudelleenkerronnasta ei ole kyse, vaan Shakespearen klassikko esitetään rock-musikaalina. Keskeisenä toimijana musikaalissa lavalla toimii kuusihenkinen rock-bändi Hamlet and His Gravediggers. Bändissä soittavat Varre Vartiainen (kitara), Jarmo Saari (kitara), Jani Auvinen (rummut), Teemu Broman (basso), Joonas Mikkilä (koskettimet) ja Paavo Malmberg (lyömäsoittimet, koskettimet ja ohjelmointi).

Musikaaliin osallistuvat myös Ismo Alanko ja Maija Vilkkumaa fiittaamalla kahdella omalla kappaleellaan Hamlet and His Gravediggers-yhtyeen soittamana. Ensimmäinen kappaleista, Ismo Alangon laulama ”Rikokseni löyhkää” julkaistiin tänään (5.8.). Kappaleen on säveltänyt Eeva Kontu ja sen teksti on Shakespearea suomentajina ja sovittajina Michael Baran ja Eeva Kontu. Maija Vilkkumaan kappale ”On hieno mieli rikki” julkaistaan keskiviikkona 12.8.

Musikaalin rooleissa nähdään Saska Pulkkinen (Hamlet), Ofeliana Inke Koskinen (Näty) sekä muun muassa Petra Karjalainen, Jari Ahola, Jussi-Pekka Parviainen, Pentti Helin, Petrus Kähkönen ja Petra Ahola. Musikaalin ohjaa Otso Kautto ja produktio on hänen pitkäaikainen haaveensa.

Voit katsoa Hamlet and His Gravediggers feat. Ismo Alanko: Rikokseni löyhkää-kappaleen alta: