OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Hampaiden kotivalkaisu turvallisesti – kokemuksia Smileon tuotteista ja alekoodimme

Saimme Oholle testiin Smileon tuotteita ja sain onnekkaana toimia niiden testaajana.

Olin harkinnut pitkään hampaiden valkaisua, mutta en ollut varma uskaltaisinko tehdä sitä kotona. Viimeksi, kun kokeilin hampaidenvalkaisua (ehkä 10 vuotta sitten) oli markkinoilla kaikenlaisia valkaisutuotteita. Silloin laadukkuus ja turvallisuus eivät olleet avainasemassa ja vihlonta oli melkein taattua.

Smileon tuotteet antoivat minulle aivan uuden käsityksen kotivalkaisusta. Ensinnäkin tuotteiden käyttö on äärimmäisen helppoa. Paketista löytyvät selkeät ohjeet ja laadukkaat tarvikkeet. Toiseksi Smileon tuotteet ovat hellävaraisia, ne eivät aiheuta vihlontaa. Tuotteiden käyttö on turvallista kotioloissa, lopputuloksesta tinkimättä.  

  • Vegaaniset tuotteet
  • Ei peroksideja = ei vihlontaa
  • Turvalliset ja laadukkaat tuotteet
  • Nopeita tuloksia
  • Tyytyväisyystakuu

Hampaidenvalkaisusetti

Otin kokeiluuni ensimmäisenä hampaidenvalkaisusetin. Sen hinta on 59,99 euroa ja paketista löytyvät suukappale led-valolla, geelit sekä ohjeet ja värikartta.

HUOM! KOODILLA OHO10 SAAT 10% ALENNUKSEN JA HINTAA SETILLE JÄÄ VAIN 53,99€.

Ja kun ostat tämän setin, seuraavalla kerralla tarvitset ainoastaan täydennysgeeliä(joka on muuten superhyvässä alessa tällä hetkellä).

Testitulos

Lähtötilanne minulla oli siis se, että hampaani olivat melko kellastuneet. Varsinkin kulma- ja poskihampaat olivat todella värjäytyneet. Kaipasin siis freesausta ja valkoisempaa hymyä. Toiveissani oli luonnollinen ja tasainen lopputulos – toiveeni kyllä toteutuivat!

Geeliä levitetään suukappaleeseen ja asetetaan suuhun valo päällä 10-30 minuutiksi. Jo yhden käyttökerran jälkeen ero oli huomattava. Käytön jälkeen suukappale irrotetaan lampusta ja huuhdellaan vedellä puhtaaksi. Tuotetta käytetään viikon ajan joka päivä.

Viikon käytön jälkeen en voisi olla tyytyväisempi. Tämä tuote tulee jäämään vakio kauneudenhoitotuotteekseni!

Hyödynnä nyt alekoodimme OHO10 ja hanki itsellesi valkoisempi hymy!

Katso Instagramista yhteistyövideo sekä ennen ja jälkeen kuvat:

Kaupallinen yhteistyö Smileon kanssa. Tuotteet saatu.