OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Henna Viren

Kouvolalainen Soulwound julkaisi uuden singlen DIY-musiikkivideon

Kouvolalainen Soulwound julkaisee kolmannen albuminsa ‘The Suffering’ 11.9.2020 Inverse Recordsin kautta. Bändi julkaisi tänään huikean DIY-musiikkivideon The Cult of I -singlestään.

Katso video: 


Bändi kommentoi:
“The Cult of I oli viimeinen levylle kasattu biisi, ja se valittiin singleksi edustamaan albumin groovaavampaa ja tarttuvampaa puolta. Biisin sokkelina toimii Nikon riffidemo, joka muutti muotoaan jonkin verran jo kitaristien riffikopittelussa ennen kuin lopullinen sovitus sinetöitiin porukalla. Kappaleen sanat toimivat isona keskisormena kaikille itseään täynnä oleville internet-aktivisteille, jotka kuvittelevat olevansa jotenkin tärkeitä ja merkittäviä vain koska saavat netissä äänensä kuuluviin ja harjoittavat kaiken läpinäkyvän moraalisäteilynsä ja hyvesignalointinsa takana silkkaa pahantahtoista kiusantekoa. Video puolestaan myötäilee bändien keskuudessa suosittuja karanteenivideoita, ja halusimme kaiken synkistelyn vastapainoksi kerrankin vähän hassutella ja käyttää projektiin mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa, rahasta puhumattakaan. Kun kappale itsessään viuhuttaa keskisormea vähän joka suuntaan niin olkoon videokin sen mukainen.”