OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Näin pukeudut syksyn trendiväriin

Syksyn koittaessa maanläheiset ja ruskan innoittamat värit nousevat jälleen suosioon. Lämpimät oranssin ja punaisen sävyt piristävät pukeutumista, kun sää viilenee ja päivät lyhenevät.

Moni arastelee oranssia pukeutumisessa, koska se mielletään helposti liian räikeäksi. Oranssin sävyt ovat kuitenkin joka syksyn ehdoton trendi, joka on yllättävän helppo mukauttaa omaan tyyliin. Lukuisat Instagram-vaikuttajat ovat viime aikoina osoittaneet, että oranssi paljon monipuolisempi väri kuin voisi luulla.

InStyle listasi yhdeksän tapaa kokeilla rohkeaa väriä.

Kokeile jotain simppeliä

https://www.instagram.com/p/B7YnT92AgjZ/?utm_source=ig_embed

Syksy tarkoittaa tietenkin villapaitoja. Murretun oranssi neule on helppo ja hillitty tapa kokeilla syksyn kausiväriä. Neuleen voi yhdistää rennosti farkkujen ja tennareiden kanssa.

Valitse oranssin kaveriksi oranssia

https://www.instagram.com/p/CChEOUpnUvn/?utm_source=ig_embed

Joskus enemmän on enemmän. Jos tuntuu, että oranssi-villitys on kuin sinua varten tehty, ota siitä reippaasti kaikki irti. Salaisuus on leikitellä eri sävyjen ja kuosien kanssa, jotta lopputulos ei karkaa käsistä. Kokeile esimerkiksi pehmeän persikkaista ruutupaitaa kirkkaan oranssin bleiserin parina. Valitse oranssien vaatteiden rinnalle neutraaleja värejä, kuten harmaata, mustaa tai valkoista.

Yhdistele värejä rohkeasti

https://www.instagram.com/p/B81tlVtjsVw/?utm_source=ig_embed

Onko statement-pukeutuminen sinun juttusi? Siinä tapauksessa oranssi on sinun värisi. Ota kirkkaasta väristä kaikki irti yhdistämällä se color block-tyylisesti esimerkiksi tummanvihreisiin tai kirkkaansinisiin housuihin. Et varmasti jää seinäruusuksi.

Yhdistele syksyn trendejä

https://www.instagram.com/p/B4VPirPlZ14/?utm_source=ig_embed

Syksyn toinen suuri trendi on ruutukuosi ja se sattuu sopimaan erinomaisesti yhteen oranssin kanssa. Rauhallisen ruutuokuosi toimii kirkuvan oranssin vastapainona ja pitää asun hillittynä. Yhdistä syksyn suurimmat trendit valitsemalla ruutupaidan seuraksi oranssit housut, tai heitä ruosteenoranssin oloasun päälle ruudullinen villakangastakki.

Valitse viihtyisää mutta näyttävää

https://www.instagram.com/p/CDwOr1DpdmU/?utm_source=ig_embed

Kukapa ei rakastaisi asua, joka näyttää ja tuntuu hyvältä? Räiskyvä oranssi tuo rentoihinkin vaatteisiin näyttävyyttä. Vaikka löysät vaatteet ovat mukavat päällä, huomiota herättävä väri saa asun näyttämään tarkkaan harkitulta. Myös materiaaleja kannattaa yhdistellä rohkeasti. Kun oranssi collegepaita saa seurakseen samanväriset nahkahousut, sopii asu yhtä lailla illanviettoon kuin sohvalla löhöilyyn. Tee tyylistä vielä astetta huolitellumpi lisäämällä huuliin kirkasta punaa.

Piristä työasua

https://www.instagram.com/p/B4AKgSHApo8/?utm_source=ig_embed

Jos työpaikallasi ei tarvitse noudattaa tiukkaa pukeutumiskoodia, hae oranssista piristystä työpäiviin. Räväytä oranssilla housupuvulla, tai lisää perusmustan bleiserin alle pirteän värinen pusero.

Vaihda suosikkivaatteiden väriä

https://www.instagram.com/p/B5DWVxWA3_t/?utm_source=ig_embed

Neulemekko on joka syksyn suosikki, koska se on sekä lämmin että tyylikäs. Monikäyttöinen soveltuu moneen menoon pelkästään asusteita vaihtamalla. Vaatekaapin peruspilari saa raikkaan päivityksen, kun valitset sille tämän syksyn trendivärin.

Yhdistä printti-t-paita ja oranssi hame

https://www.instagram.com/p/CBVoZdMAJaD/?utm_source=ig_embed

Jokaisen kaapista löytyy jo valmiiksi persoonallisella printillä varustettu t-paita. Tänä syksynä rento ja leikkisä street style syntyy oranssin hameen ja printti-t-paidan yhdistelmästä.

Asusta oranssilla

https://www.instagram.com/p/CAsEOdKq-cz/?utm_source=ig_embed

Jos oranssi asu tuntuu liian rohkealta, kokeile trendiväriä asusteissa. Kirkas oranssi toimii asun kiintopisteenä, olipa kyseessä sitten laukku, hattu tai huivi. Valitse asuun muuten neutraaleja värejä, jotta oranssi pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Lähde: InStyle, Instagram