OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Mira Cibulka

Crowen julkaisi pitkään odotetun debyyttisinglen In Arms!

Crowen on Rain Of Acidin kitaristi-laulaja Esa Uusimaan sooloprojekti, joka syntyi Espoossa alkuvuonna 2019. Idea syntyi halusta tehdä fiilispohjalta konejuttuja sekoitettuna metallimusiikkiin. Valmistumassa on viiden biisin EP, joka julkaistaan syksyllä 2020. Myös musiikkivideosingle julkaistaan samaan aikaan.

Bändi julkaisi tänään ensimmäisen singlensä, joka kantaa nimeä In Arms. Katso musiikkivideo täällä:

In Arms -single löytyy myös Spotifysta.

Esa Uusimaa kertoo debyyttisinglestään:

“Tulevan EP:n ensimmäinen sinkkubiisi. Kappale on rakenteeltaan iskevä ja kokonaisuudessaan ytimekäs. Tässä fiilis on se juttu millä biisi on luotu ilman teknisiä kikkailuja. Väliosassa on “taistelun” henkeä, joka johdattaa syviin vesiin. Osa biisin riffeistä ovat olleet pitkäänkin työn alla ennen lopullisen muodon saavuttamista. Lopputuloksena kappale, jota on sekä kiva soittaa että kuunnella.”

Äänitykset, kuten myös miksaus, masterointi ja tuottaminen on tehty 2019 – 2020 välisenä aikana Tampere-Espoo -akselilla Uusimaan omassa studiossa.

Biisilista:
01. In Arms

Singlen kansi: Esa Uusimaa & Mira Cibulka  

EP:n julkaisun jälkeen suunnitelmissa on tehdä keikkoja koronatilanteen sen salliessa. Bändin kokoonpanossa kitaristi-laulaja Uusimaan lisäksi on basisti Aki Örni, rumpali Teemu Hauta ja feattaaja Mira Cibulka.

EP:n julkaisun ja keikkailun lisäksi uutta musiikkia työstetään jatkuvasti.

Lisää infoa Crowenin Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.