OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Skeittarilegenda Tony Hawk ja The Avalanches yhdistivät voimansa kerätäkseen varoja hyväntekeväisyyteen – arvottavana “Luu-levy”

Skeittauksen yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista hahmoista Tony Hawk yhdisti voimansa australialaisen elektronista tanssimusiikkia tekevän The Avalanches-yhtyeen kanssa ollen mukana erittäin rajoitetun vinyylisinglen tekemisessä duon uudesta Reflecting Light-kappaleesta.

Erikoisen singlestä tekee sen erittäin rajoitettu 12 kappaleen painosmäärä maailmanlaajuisesti, sekä tietenkin se, että tavallinen vinyylimateriaali on korvattu röntgenkuvilla, jotka on asetettu PVC-muoville.

Yhtye tiedotti erikoisen röntgenvinyylikonseptinsa olevan kunnianosoitus 1950-luvun Neuvostoliiton aikakauden “luu-levyille”, sillä toisen maailmansodan jälkeisessä Neuvostoliitossa länsimaisten levyjen ja kulttuurin ollessa kiellettyä, painettiin levyjä röntgenkalvolle, jotka haettiin roskista tai jopa joskus varastettiin suoraan sairaaloista ja klinikoilta.

Yksi levyistä kuuluu tällä hetkellä Tony Hawkille, sillä onhan levy myös painettu skeittarin kesäkuussa tapahtuneen loukkaantumisen röntgenkalvolle. Hawk on asettamassa levyään hyväntekeväisyys arpajaisiin kerätäkseen rahaa Skate Park Project -hyväntekeväisyysorganisaatiolleen, joka auttaa rakentamaan skeittipuistoja yhteisöihin, joilla ei muuten niihin olisi varaa.

Singlen saa itselleen ostamalla arpalipukkeita Hawkin hyväntekeväisyysorganisaation sivuilta, joiden tuotot ohjataan suoraan hyväntekeväisyys projekteihin. Mitä enemmän arpalippuja ostat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!