OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Vesa Tyni

Ensiaskel Edeniin: Curimus julkaisi ensimmäisen sinkun musiikkivideoineen tulevalta kolmannelta albumiltaan

Loimaalainen death / thrash metal -ryhmittymä Curimus julkaisee odotetun kolmannen pitkäsoittonsa “Garden of Eden” 30.10.2020. Nyt yhtye on päästänyt käsistään albumin ensimmäisen singlen ja musiikkivideon “Eradication Manifest“. 

Katso Curimuksen uusin musiikkivideo:

Kuuntele sinkku myös Spotifyssa!

Garden of Eden -ennakkomyyntibundle on nyt saatavana täältä!

Musiikkivideon ohjaaja, Curimuksen rumpali, Jari Nieminen taustoittaa videota: ”Meiltä on syksyn mittaan tulossa useampia musiikkivideoita useilta eri ohjaajilta. Osa niistä on hyvin elokuvallisia, joten halusimme aloittaa videoiden sarjan puhtaalla kaaoksella. Eradication Manifest on kahden minuutin raivokohtaus sekä musiikillisesti että visuaalisesti. Tämä ei päästä hetkeksikään irti.” 

Curimus – Eradication Manifest

01. Eradication Manifest

Julkaisupäivä: 8.9.2020

Garden of Eden on jatkoa albumeille Realization (2012) ja Artificial Revolution (2014). Yhtyeen basisti Juho Manninen äänitti ja miksasi levyn: ”Levyn biisimateriaalissa on kiristetty nopeusruuvia, sukellettu raskaisiin vesiin ja kuorrutettu kaikki erinomaisella pörinällä. Kappaleiden teemat pyörivät ihmisyyden itsekkyyden, kelvottomuuden ja epäoikeudenmukaisuuden eri muotojen ympärillä. Tämä maailma on Edenin puutarha, jossa kaikki voivat huonosti.” 

Kansainvälistä väriä Garden of Edenille tuo legendaarisen NWOBHM-bändi Hell:in teatraalinen solisti David Bower joka vierailee kappaleella ”72”.  

CURIMUS – GARDEN OF EDEN

1. Eden Unveiled

2. Ignite

3. 72 (feat. David Bower)

4. God Eater

5. Eradication Manifest

6. Victims

7. Catalyst

8. Hate the Progress

9. Eisegesis

10. Absence

Curimus on: Marko Silvennoinen – laulu, Juho Manninen – basso, Tommi Ahlroth – kitara ja Jari Nieminen – rummut

Lisätietoa osoitteesta www.curimus.net/ ja yhtyeen Facebookista, Instagramista ja Youtubesta.