OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Dimi De San

Sombria julkaisi ensimmäisen maistiaisen tulevalta debyyttialbumiltaan!

Sombria on melankolista dark metallia soittava bändi, jonka perustivat laulaja-sanoittaja Dimi De San (Valentina Devin) ja kitaristi-säveltäjä Raven Seven. Bändillä on kansainvälinen kokoonpano ja jäseniä löytyy niin Norjasta, Kreikasta kuin Mekskostakin.

Bändin debyyttialbumi Chirographon Dei julkaistaan 27.11.2020 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen maistiainen albumilta Sarcophagus of Roses julkaistiin tänään singlen ja musiikkivideon muodossa. Katso video:

Valentina Devin (Dimi De San) ja Raven Seven kommentoivat:
“Epätoivo, sortaminen ja lopulta lunastus. Tämä biisi kertoo epätoivoisesta pyrkimyksestä paeta riivaavia muistoja, yksinäisyydestä ja pelosta tuntemattoman tuomion lähestyessä. Tämä biisi on teatraalinen melodraama täynnä vanhanaikaista melankoliaa ja masennusta. Sarcophagus of Roses on vahva metafora sisäisestä itsestämme, turvapaikka ruusuntuoksuisessa yksinäisyydessä” 

Kuuntele single Spotifyssa ja ennakkotallenna Chirographon Dei albumi.

Dimi De Sanin musiikillinen ura alkoi vuonna 2012 jolloin Caelestia perustettiin. Hän toimi bändin keulakuvana aina vuoteen 2019, jonka jälkeen hän päätti yhdistää voimansa Raven Sevenin kanssa ja he perustivat Sombrian. 

Itse varsinaisen musiikin lisäksi bändin tavoitteena on tuoda tietoisuuteen sanoituksillaan ja esityksillään arkaluotoisia aiheita kuten lasten köyhyys, ympäristöasiat ja tasa-arvo. Bändi pyrkii myös auttamaan heikommassa asemassa olevia niin paljon kuin mahdollista.  

Biisilista:
1. Voyage into Lethe
2. Black December
3. Sarcophagus of Roses
4. Mirror of God
5. Ballet of Sadness
6. The Soul’s Manuscript
7. Wine of Lunacy
8. Penitence
9. Poem from the Dark Gardens

Albumin kansi: Dimi De San

Kokoonpano:
Valentina Devin (Dimi De San) – Laulu ja lyriikat
Raven Seven – Kitarat ja orkestraatiot

Sessiomuusikot
Lucien Keir – Kitara
Saber Thorn – Basso
Winter Cain – Rummut

Lisätietoa osoitteesta https://sombria.net ja bändin Facebookista, Twitteristä ja Instagramista.