OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Harry Potter -peli Hogwarts Legacy saapuu PS5:lle vuonna 2021 – katso taikuutta huokuva traileri

Harry Potter -fanit pääsevät opiskelemaan noituutta ja velhoutta Tylypahkan koulussa Hogwarts Legacy -pelissä, joka sai viime yönä (16.9.) ensimmäisen trailerinsa ja virallisen julkistuksen. Velhouden maailmaan vievä peli julkaistiin osana Sony Interactive Entertainmentin järjestämää PlayStation 5 -konsoliin keskittyvää julkistuslähetystä.

Hogwarts Legacy vie pelaajan Tylypahkaan 1800-luvun lopulle, jossa oma luoto hahmo on keskiosassa tässä avoimen maailman toiminta-RPG:ssä. Paljastustraileri esitteli liudan aktiviteetteja, joita voit odottaa Tylypahkassa, mukaan lukien lajitteluhattu-testin joka määrittelee pelaajan tuvan. Trailerissa vilaukselta nähdyt luudat ja ihmeotukset tulevat todennäköisesti myöskin olemaan merkittävä osa pelin maailmaa. Vaaroiltakaan ei vältytä, sillä pelaajat kohtaavat niin uusia kuin kirjoista ja elokuvista tuttuja hirviöitä, mukaan lukien kalmankatkuisia ankeuttajia!

Pitkään huhuiltu avoimeen Harry Potter maailman sijoittuva seikkailupeli on tulossa vuonna 2021 PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Windows PC:lle, Xbox One:lle ja Xbox Series X:lle. Katso traileri alta:

Itse PlayStation 5 -konsoli ilmestyy Euroopassa kahden mallin voimin ja näin siis myös saapuu Suomeen 19. marraskuuta. PlayStation 5:n halvemmalle levyasemattomalle versiolle kertyy Euroopassa suositushinnaksi noin 399 euroa, kun taas kalliimpi levyjä pyörittävä versio maksaa noin 499 euroa.