OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Apulanta täyttää 30 vuotta ja nousee juhlistamaan sitä Helsingin Olympiastadionille

Apulanta täyttää ensi vuonna 30 vuotta, jonka kunniaksi bändi nousee uransa suurimmalle lavalle. Yhtye ilmoitti tänään (21.9.) Radio Rockin suorassa lähetyksessä esiintyvänsä kesällä 2021 uudistetulla Oympiastadionilla. Konsertti kantaa juhlavuoden teeman mukaisesti nimeä A30 ja se järjestetään lauantaina 21. elokuuta 2021. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 30. syyskuuta klo 9 Lippu.fi -sivustolla ja pääsylippujen hinnat alkavat tietenkin teeman mukaisesti 30,30 eurosta.

Apulanta on yksi Suomen menestyneimmistä yhtyeistä. Heinolassa vuonna 1991 perustettu yhtye on julkaissut urallaan yhteensä 12 albumia, 5 kokoelmalevyä, joukon livetallenteita ja lukuisan määrän ep:itä ja singlejä. Apulannan albumeita on myyty yhteensä yli 500 000 kappaletta ja yhtyeen singleistä tällä hetkellä kaikkiaan 21 on noussut Suomen virallisen singlelistan ykköseksi.

”Onhan nää stadionjuhlat suuruudenhulluudessaan ihan älytön ajatus, mutta kerranhan sitä vaan bändi täyttää 30! Tässä on ollut tämmöistä valotonta aikaa jo turhan kauan, niin kelattiin, että nyt on aika nostaa soihtu korkealle ja valaista tietä. A30:llä me halutaan olla pystyttämässä kirkasta majakkaa, jota kohti voidaan yhdessä kulkea. Me kaikki ansaitaan kunnon juhlat!” kommentoi Toni Wirtanen antamassaan tiedotteessa.

Stadionkonsertti järjestetään täysimääräisenä tapahtumana, jos koronavirustilanne ja viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat, mutta tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai sen voi palauttaa, järjestäjät kertovat.