OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuuntele Bruce Springsteenin uusi herkkä single tulevalta albumilta

Pomo, eli Bruce Springsteen julkaisi tänään toisen singlen “Ghosts”, uudelta Letter to You -albumiltaan, joka julkaistaan 23. lokakuuta. Albumi on Springsteenin kahdeskymmenes studiolevy, ja samalla klassiseen kokoonpanoon kuuluva E Street Band tekee paluun taustabändinä. Albumi, mukaan lukien ”Ghosts”, nauhoitettiin livenä Springsteenin New Jerseyssä sijaitsevassa kotistudiossa alle viidessä päivässä viime vuoden lopulla.

Bruce kommentoi uutta kappaletta seuraavasti: Ghosts kertoo bändissä olemisen kauneudesta ja ilosta sekä samalla toistemme menettämisen tuskasta. Ghosts yrittää puhua itse musiikin hengille, joita kukaan meistä ei omista, mutta voi löytää ja jakaa yhdessä. E Street Bandissa se asuu sydämissämme toimivassa yhteisessä sielussamme.

Pomo paljasti äskettäin antamassaan haastattelussa, että hän sovitti kaikki tulevan albumin kappaleet kitaralla, jonka fani lahjoitti hänelle. “Minä vain vilkaisin sitä nopeasti ja se näytti hyvältä kitaralta, joten hyppäsin autoon sen kanssa.”

Kuuntele uusi kappale alta: