OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

SOCHI, VENÄJÄ: Alexander Albon (Kuva Kirill Kudryavtsev - Pool/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool

Tunnelmaa Sochin F1-kisoista – katso kuvat ja video!

Formula 1-kausi jatkuu ja seuraavaksi maailman huippukuljettajat- ja tiimit nähdään Venäjän Sochissa, jossa järjestetään Formula 1 VTB Russian Grand Prix 2020. Odotettavissa on varmasti mielenkiintoinen viikonloppu ja vaikka paikan päällä onkin rajoitettu katsomomahdollisuuksia, kurkistamme silti kulisseihin.

SOCHI, VENÄJÄ – Alexander Albon ja Max Verstappen (Kuva Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool

Paikan päällä on tietysti myös suomalainen Mika Salo, joka toimii tuomarin roolissa viikonlopun. Katso Mikan terveiset varikolta tästä linkistä (ohjautuu Facebookiin). Jostain syystä Mika ei kuitenkaan ole töissä 24/7…

Maskit ja hengityssuojaimet ovat löytäneet paikkansa F1-tiimien parissa. Kukaan kuljettajista tai tiimin jäsenistä ei saa kulkea F1-alueella ilman maskia ja se onkin aiheuttanut hauskoja hetkiä. Tiimit yrittävätkin pitää hauskaa sen verran, mitä vain pystyvät.

Kuvassa George Russell ilmeisesti pitää naamallaan maskia, jossa on Lando Norrisin huulet ja leuka, johon Lando Norris kommentoi “Onko leukani noin iso” nauruhymiöiden kera.