OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Inner Missing -yhtye julkaisi uuden Deluge -nimisen singlen

Venäläinen Inner Missing julkaisi uuden singlen Deluge. Kappale on ensimmäinen lohkaisu samannimiseltä albumilta, joka julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Katso Deluge tästä:

Sigmund kommentoi:
“Tämä on ensimmäinen single samannimiseltä tulevalta albumiltamme. Tämä video lienee kenties erikoisin kaikista visualisointivideoistamme. Erityisen siitä tekee se, että sekä minä ja Dmitry Gusev (animaation kirjoittaja ja ohjaaja) olemme lääkäreitä ja tällä videolla koitimme tuoda esille näkemyksiämme omien kokemuksiemme myötä lääketieteellisestä työstä meneillään olevan pandemian aikana. Se saattaa tuntua sinusta kaamealta tai groteskilta, mutta uskokaa, että se kuvastaa omaa tunnetilaani 100% totuudenmukaisesti: epävarmuus, toivottomuus, väsymys… Monet kollegamme menettivät henkensä taistellessaan pandemiaa vastaan ja haluan omistaa tämän laulun heidän muistolleen. 

Kuuntele Deluge single myös Spotifyssa!

Pietarissa 2008 perustettu Inner Missing on julkaissut seitsemän studioalbumia ja on keikkaillut muun muassa My Dying Briden, Katatonian sekä kotimaisen Throes of Dawnin kanssa.

Biisilista:

  1. Deluge

Singlen kansi: ​Vladimir Prokophiev

Kokoonpano:
Sigmund – laulu & kitara
Melaer – basso & koskettimet

Lisätietoa yhtyeen Facebookista.