OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

AC/DC:n täysvoimainen paluu on nyt varmaa – kuuntele ensimmäinen maistiainen tulevasta

Australialaisen AC/DC-yhtyeen paluun huhumylly sai ensimmäisen virallisen vahvistuksen aikaisemmin tällä viikolla, kun yhtyeen sosiaalisen median kanavilla esiteltiin sen tuore kokoonpano, johon kuuluvat paluun tekevät laulaja Brian Johnson, rumpali Phil Rudd ja basisti Cliff Williams sekä kitaroista tutusti vastaavat Angus ja Stevie Young.

https://www.facebook.com/acdc/posts/10158866745682930

Yhtyeen kitaristi Angus Youngin entisen koulun pihalle ilmestyi ensimmäinen laajalti sosiaalisessa mediassa levinnyt mainos, jossa lukee ”Oletko valmis Syd[ney] pwr up”. Tästä monet ovat päätelleet bändin huhutun uutuusalbumin kantavan nimeä Prw up, tai todennäköisemmin Power up. Julisteessa mainitaan myös osoite pwrup.acdc.com, jossa vierailija voi ainakin vielä toistaiseksi lisätä nimensä uutiskirjeen tilauskaavakkeeseen sekä vierailla yhtyeen nettikaupassa.

https://www.instagram.com/p/CFtJtXglRoE/?utm_source=ig_embed

AC/DC:n uutuuskappale Shot In The Dark sai ensisoittonsa Dodgen tuoreessa automainoksessa ja jos mainospätkän ääniraidasta voi jotain johtopäätöksiä vetää, niin varmaa on uuden albumin olevan huhujen arvoinen! Katso maistiainen alta:

https://youtu.be/Bcsxq4fJnfc