OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Fleetwood Macin säestämästä rennosta skeitti videosta tuli viraalihitti – ilmiöön lähtivät nyt myös mukaan yhtyeen jäsenet

Hiljattain TikTokissa hitiksi nousseella videolla Nathan Apodaca kuvasi lyhyen videopätkän työmatkaltaan, jonka hän joutui taittamaan skeitaten hänen autonsa rikkoutuessa. Nathan kuvasi videon rullalautailusta Idaho Fallsin valtatietä pitkin juomassa Ocean Spray -karpalo-vadelmamehua ja laulaen mukana Fleetwood Macin Dreams -kappaletta. Video ja kappale lähtivät kiertämään pitkin sosiaalista mediaa keräten yli 50 miljoonaa katselukertaa ympäri maailmaa. Viraalihitin myötä Fleetwood Macin Dreams -kappale nousi takaisin Billboard-listasijalle # 1 digitaalisesti jaetussa Rock -genressä ja Ocean Spray lahjoitti Nathanille upouuden lava-auton, jolla hän pääsee kulkemaan töihin.

Fleetwood Mac -yhtyeen Stevie Nicks latasi videon, jossa hän sitoo rullaluistimia laulaessaan vuoden 1977 hittiä. Pullo karpalomehua näkyy taustalla kunnianosoituksena Apodacan alkuperäiselle videolle. Nicks merkitsi käyttäjän Dogg Face, joka on Apodacan TikTok-tili. Myöskin Mick Fleetwood osallistui hauskanpitoon, ladaten oman versionsa “@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different” kommentilla.

@mickfleetwood

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. #Dreams #CranberryDreams #FleetwoodMac

♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

Videolla soivan kappaleen myynti kasvoi peräti 184 prosenttia alkuperäisen videon julkaisemisen kolmen ensimmäisen päivän aikana ja sen suoratoistoluvut nousivat päivittäisestä keskiarvosta 49 000 kertaa päivässä 105 000:een.

Viraalihittien tavallisin tunnusmerkki on laaja kirjo erilaisia tribuutteja, eikä Fleetwood Macin jäsenten jakamat videot ole läheskään ainoat. Katso kooste parhaista kunnianosoituksista alta:

https://www.instagram.com/p/CF7idkXJwOZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Melkoista apinointia!