OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Promokuva: Santtu Hakala photography

Badgered lyö kulissit murskaksi tinkimättömällä thrash metal -kappaleellaan

Tamperelainen thrash metal yhtye Badgered on julkaissut ensimmäisen singlen joulukuussa julkaistavalta debyyttialbumiltaan. 

Bändi avaa kappaleen taustoja: ”Bury Me kuvailee pinnallisen maskin alla käytävää sisäistä taistelua. Monia asioita pidetään itsestäänselvyytenä ja yltäkylläisyyden harjalta on hankala myöntää asioiden, kuten suhteiden, terveyden ja ympäristön todellista, rappeutuvaa, tilaa. Elämä on kulisseissa täydellistä ja näin sen oletetaan aina olevan tulevaisuudessakin. Lopulta korkealta tiputaan ja kovaa, paineen kasvaessa ja muutosten antaessa avokämmentä naamaan. Rappiotilasta selviytyminen vaatii raskaita ponnisteluja, mutta normalisoitumisen jälkeen syöksykierre kurjuuteen on jälleen edessä sisään haudattujen käytösmallien takia”.

Kuuntele “Bury Me”: