OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuva: Toni Lepistö / 87Frames

Hootenanny Freaks runttaa koronaa syvään päähän ja julkaisee räyhäkkään ISOLATION sinkun tulevalta albumiltaan

Pääkaupunkiseudulta tuleva Hootenanny Freaks runttaa koronaa syvään päähän uudella ISOLATION kappaleella, joka on ensimmäinen single bändin tulevalta albumilta.

Hootenanny Freaks on Kotkassa vuonna 1997 perustettu rock-yhtye, jonka sointiin ovat vahvasti vaikuttaneet 70- ja 80-luvun rock and roll. Radio Rockin järjestämässä MP-ROCK 2020 tapahtumassa Bändi sai eniten yleisöääniä ja erityisesti yhtyeen iskevä biisimateriaali sai kehuja.

Hootenanny Freaksin kitaristi Aapo Häyrinen kommentoi biisin syntyä: “Biisi sai alkunsa koronakeväänä uudenmaan eristyksen aikana, kun aloin jammailla kitaralla päässäni jo jonkin aikaa soinutta riffiä. Kehittelin biisiä lisäten siihen soittimia ja lopputuloksesta tuli rullaava kokonaisuus, jonka sitten esittelin jätkille treeniksellä ja siitä se biisi sitten syntyi.” 

Solisti Pepe Tamminen kommentoi biisin sanoitusta: “Idea sanoitukseen syntyi kävelyllä viruksen autioittamassa kaupungissa ja myös Facebookin ja Instagramin stoorit ihmisten karanteenista ja omista yhden hengen bileistä inspiroivat. On helppo samaistua biisin tunnelmaan varsinkin, jos on joutunut olemaan pidempään neljän seinän sisällä tänä eriskummallisena aikana.”

Musiikkivideo on katsottavissa täältä: