OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Viikonloppuna juhlitaan maailman vegaanipäivää – eli mitä?

Marraskuun ensimmäisenä päivänä juhlitaan kansainvälisesti vegaanipäivää. Päivän tarkoitus on korostaa vegaani- ja kasviruokavalion merkitystä, sekä tuoda ihmisille uusia ajatuksia järkevään ja kestävään kulutukseen.

Vegaani on sanana helposti sellainen, mikä jakaa mielipiteitä, erityisesti nettimaailmassa. Se koetaan helposti negatiiviseksi ja tietyllä tavalla elitistiseksi. Vegaaniruokavalio ei sovikaan kaikille, mutta monet suomalaisetkin ovat siirtyneet jo kasvipohjaiseen ruokavalioon. Lihansyöntiä ei myöskään suositella kaikissa tapauksissa jättämään kokonaan pois, mutta lisäämään lautaselle enemmän vihreää ja vain vähentämään lihan määrää arjessa.

Lisätietoa lihasta ja sen vaikutuksista ympäristöön voit lukea esimerkiksi WWF:n sivuilla.


The Body Shop juhlii viikonloppuna maailman vegaanipäivää!

Kaikki vegaaniset tuotteet -20% 31.10.-1.11.2020!

Tutustu vegaanisiin tuotteisiin täällä!