OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Tenacious D julkaisi julkkiksia vilisevän coverin ”Time Warp” – kappaleesta

Tenacious D, eli Jack Black ja Kyle Gass julkaisivat cover-kappaleen vuoden 1975 Rocky Horror Picture Show -musikaalin ikonisesta “Time Warp” -kappaleesta auttaakseen Rock the Vote hyväntekeväisyyttä.

Karanteniissa toteutetulla musiikkivideolla vilahteli laaja määrä julkkiksia ja poliitikoita, kuten senaattori Elizabeth Warren, pormestari Pete Buttigieg, Susan Sarandon, Sarah Silverman, John Waters, Jamie Lee Curtis, Karen O, Reggie Watts, Ezra Miller, George Takei, Eric Andre ja Michael Peña.

Viihdyttävän videon perimmäisenä tarkoituksena on kannustaa jokaista Yhdysvaltain kansalaista äänestämään tulevissa vaaleissa (tiistaina 11.3.) ja tukea demokraatteja kappaleen sanoitusten mukaisesti ”hyppäämällä vasemmalle”.

Tenacious D -verkkokaupan kautta kappaleesta on saatavilla myös erittäin rajoitettu vinyylisingle, jonka myynneistä saadut varat lahjoitetaan Rock the Votelle.

Yhtyeen oli alun perin tarkoitus kiertää Yhdysvaltoja demokraattien tueksi presidentinvaalien aikana. Purple Nurple Tour – Twisting Hard to the LEFT -kiertue kuitenkin jouduttiin perumaan Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Katso video alta: