OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

5 tapaa päivittää tennarit syksyyn näillä asuilla

Korkokengät tekevät asusta näyttävän, mutta viimeistään tänä vuonna mukavuus on raivannut itselleen tilaa muotimaailmassa. Harva viitsii laittautua etätyöpäivänä aivan viimeisen päälle, eikä tarvitsekaan. Yksinkertaiset ja käytännölliset vaatteet helpottavat pukeutumista arjessa. Yksi toimivan vaatekaapin kulmakivistä ovat tietenkin mukavat tennarit, joissa jalat jaksavat koko päivän.

Toisin kuin usein ajatellaan, tennarit sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, kunhan ne yhdistetään oikeanlaisiin vaatteisiin. ELLE listasi viisi asua, joiden kanssa tennarit toimivat niin työpaikalla kuin juhlissakin.

Tasapainota leveitä lahkeita tennareilla

Suomalaisetkin rakastavat trendikkäitä palazzo-housuja. Väjä siluetti on käytännöllinen valinta arkeen ja rennon istuvuutensa ansiosta ne ovat myös mukavat päällä. Huolettoman tyylikkään syysasun viimeistelevät poolokauluksinen neule ja slip-on-tennarit.

Luo rento ilme lenkkareilla ja ylisuurella takilla

T-paita ja farkut ovat vaatepari, joka ei mene koskaan muodista. Helpoin kenkävalinta yksinkertaisen klassikon pariksi ovat tietenkin tennarit. Syksyn tullessa asun saa päivitettyä näyttävällä takilla. Pitkä ja ylisuuri takki tekee kokonaisuudesta asiallisen vaarantamatta mukavuutta tai käytännöllisyyttä. Merkkilaukku kruunaa kokonaisuuden.

Hae hempeään kesämekkoon kontrastia tennareista

Mekko ja tennarit ovat olleet viime vuosina trendikäs parivaljakko. Tennarit luovat mielenkiintoisen kontrastin hempeälle, tyttömäiselle mekolle. Mukavuus on nykyään sallittua tilanteesta riippumatta ja muodin edelläkävijät ovat pukeneet tennarit ylleen juhlavissakin tilaisuuksissa, jopa iltapukujen seuraksi.

Syksyn saapuminen ei tarkoita, että kesäisistä kukkamekoista olisi pakko luopua. Kun jalkaan sujauttaa sandaalien sijaan raikkaan valkoiset tennarit, toimii asu niin kauan kuin paljaat nilkat eivät jäädy. Harteille heitetty nahkatakki tai mekon päälle vetäisty villapaita tuo asuun lämpöä.

Kuva: pexels.com

Yhdistä siroa ja chunkya

Kontrastit tekevät asusta mielenkiintoisen. Kuten sanottu, hempeät mekot ja sporttiset kengät toimivat yllättävän hyvin yhdessä. Rumat iskälenkkarit eivät ole vieläkään menneet muodista ja tänä syksynä ne saavat parikseen täysipitkän neulemekon. Vartaloa myötäilevä mekko ja paksupohjaiset chunky-lenkkarit ovat varmasti huomiota herättävä yhdistelmä.

Pidennä siluettia samaa väriä olevilla tennareilla

Moni nainen haluaa näyttää pidemmältä. Helpoin kikka huijata siluetista pidempi on valita asuun samaa sävyä olevia vaatteita. Esimerkiksi mustat sukkahousut yhdessä mustien korkokenkien kanssa luovat illuusion megapitkistä sääristä. Mukavuudenhaluisemmat voivat kuitenkin yhdistää mustat tai tummansiniset, mieluiten korkeavyötäröiset housut samanvärisiin tennareihin.

Lähde: ELLE