OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Foo Fighters julkaisi uuden kappaleen tulevalta albumilta musiikkivideon kera – Se on synkempää kuin mitä olemme koskaan aiemmin tehneet

Foo Fighters on julkaissut ensimmäisen singlen ensi vuoden alussa ilmestyvältä uudelta Medicine At Midnight -albumiltaan. Uusi singlekappale Shame Shame on saanut myös elokuvantekijä Paola Kudackikin ohjaaman synkän musiikkivideon, jonka idea on kulkenut Dave Grohlin mukana jo teini-iästä lähtien.

”Sain idean videoon unesta, jonka näin kun olin jotain 14-15 -vuotias. Se on pysynyt muistissani koko elämäni. Seisoin mäen juurella. Sen päällä kuolleen puun vieressä oli palava hauta-arkku. Juoksin mäkeä ylös pelastaakseen sen, kuka ikinä siellä arkussa olikaan, mutta en saanut otetta koska se oli liekeissä. Seisoin siinä kauhuissani ja paniikissa. Se uni syöpyi mieleeni enkä ole koskaan keksinyt, mitä se tarkoitti.”

Grohlin kertoman mukaan kappale eroaa suuresti bändin tavallisesta soundista ja halusi siksi julkaista sen ensimmäisenä. Tunnetun elokuvaohjaaja Paola Kudackin tekemä video sopii hyvin kappaleen synkkään ilmapiiriin.

”Halusimme että ihmiset kuulevat juuri tämän kappaleen, jotta he ymmärtävät tulevan levyn erilainen aikaisempiin verrattuna. Kun aloimme pohtia biisille videota, se uni tuntui istuvan kappaleen estetiikkaan. Soitin ystävälleni Kudackille, joka on maailmankuulu valokuvaaja ja sitten (näyttelijä, tanssija ja malli) Sofia Boutellelle, joka on luonnonvoima”, Grohl toteaa. Kuvat jotka edustavat jotain psyykkeeni pimeintä nurkkaa ja kappale istuivat täydellisesti yhteen. Se on hieman synkempää kuin mikään mitä olemme aiemmin tehneet.”

Voit katsoa uuden musiikkivideon alta: