OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Henri Korhonen @hl.foto

Everture julkaisi toisen singlen & musiikkivideon tulevalta debyyttialbumiltaan

Kokkolalainen modernia melodista metallia soittava Everture julkaisee debyyttialbuminsa Emerge 26.2.2021 Inverse Recordsin kautta. Bändi julkaisi tänään toisen singlen “The River Flows” musiikkivideon kera.

Katso The River Flows video: 

Vokalisti Jere Kuokkanen kommentoi:
“The River Flows on ehdottomasti yksi raskaimmista kappaleista ja yksi suurimmista tulevan debyyttialbumin yllättäjistä. Kappale yhdistää tutun melodisen tyylin pirun ärhäköihin metalcore-riffeihin ja huutoihin. The River Flows esittelee Everturesta puolen, jota ei ole vielä koskaan aiemmin nähty. 
Sanoitukseltaan The River Flows kertoo menneisyyden kipeiden asioiden käsittelemisestä sekä henkilön avuttomuudesta käsitellä ongelmiaan yksin. Se on avunhuuto tilanteessa, jossa henkilö pelkää menettävänsä onnellisuutensa ja vajoavansa synkkiin muistoihinsa uudestaan ilman mahdollisuutta löytää enää onnellisuuttaan.”