OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Marek Pilyevich

Return To Void julkaisee kolmannen albuminsa joulukuussa, ensimmäinen single julkaistu tänään!

Progressiivista hard rockia soittava Return To Void julkaisee kolmannen studioalbuminsa “Infinite Silence” 18.12.2020 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen single “Freed From Illusion” julkaistiin puolestaan tänään.  

Katso singlen musiikkivideo: 

Bändi kommentoi:
“Return To Void -bändin uusi singlelohkaisu “Freed From Illusion”, bändin tulevalta kolmannelta studioalbumilta “Infinite Silence”. Kappale kertoo tarinan unelmiin takertuneesta mielestä todellisuutta vältellen. Single kuvaa täydellisesti uuden albumin soundia ja tunnelmaa.”

Bändi ammentaa inspiraationsa ympäröivästä, toisinaan täysin käsittämättömästä maailmasta. Uusi albumi “Infinite Silence” käsittelee lyyrisesti sisäistä kasvua ja myllerrystä, ympärillämme olevaa hullua maailmaa ja sen vaikutusta kaikkeen. Kaikki kaaos ja hulluus vuonna 2020 teki jälleen bändistä tuottavan.  Musiikilliset vaikutteet vaihtelevat 70-luvun progesta aina nykypäivän modernimpaan metalliin. Tarkoituksena on kuitenkin aina ollut luoda oma tunnistettava soundi. Bändin musiikkia onkin kuvailtu melodiseksi metalliksi jossa on progressiivisia elementteja. Bändi itse kutsuu musiikkiaan yksinkertaisesti rock and rolliksi. Bändi perustettiin Karhulassa, merenrantaparatiisissa, vuonna 2015. Bändin jäsenet vaikuttavat tai ovat vaikuttaneet muun muassa Demonic Death Judgessa, Total Devastationissa, Kaihorossa, Manitoussa, Kreyskullissa ja Gran Torinossa.