OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Siirry sivuun Rachel Green, tämä on nyt maailman suosituin hiustyyli

Farrah Fawcett, prinsessa Diana, Frendien Rachel. Jokaisella vuosikymmenellä on ollut omat julkkiksensa, joiden hiustyyliä maailma on jäljitellyt. Hyvän hiustyylin voimaa ei pidä aliarvioida, sillä hiuksilla voi joko korostaa tai piilottaa haluttuja kasvonpiirteitä. Tällä hetkellä kovassa huudossa on erityisesti yksi tukkatrendi, joka sopii lähes jokaiselle. Tuoreen tutkimuksen mukaan klassinen polkkatukka on juuri nyt maailman suosituin hiustyyli.

Stylist-lehden mukaan vakuutuspalveluja tarjoava Protectivity tutki Google-hakuja koskien yli 170 hiustyyliä. Data-analyysi paljasti, että ainakin hakujen perusteella polkka on tyylien ehdoton ykkönen. Siihen liittyviä hakuja tehtiin maailmanlaajuisesti keskimäärin 222 580 kuussa. Mutta mikä tekee juuri polkkatukasta niin suositun?

Klassinen ja ajaton

Ei ole mikään ihme, että polkkatukka on tämän hetken suosituin malli. Vaikka polkka on juuri nyt kovassa huudossa, ei klassinen tyyli mene koskaan muodista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan polkka kestää aikaa trendien tullessa ja mennessä. Mikä parasta, simppeli tyyli näyttää hyvältä kenellä tahansa.

Polkan voi stailata oman maun mukaan monella eri tavalla. Esimerkiksi Kardashianit ovat viime aikoina tuoneet tasamittaiselle, lasipintaiselle polkalle näkyvyyttä, ja malli sattuu sopimaan erinomaisesti myös hennolle suomalaistukalle.

Kuva: Instagram / kimkardashian

Turvallinen valinta aloittelijalle

Jos peruspolkka tuntuu tylsältä, ei hätää. Klassiselle polkalle löytyy lukuisia muunnoksia, joilla ilmeestä saa hetkessä freesin. Hieman pidempi “lob” on ollut viime vuosina suosittu julkkisten ja somevaikuttajien keskuudessa. Myös suomalaiset rakastavat nuorekasta Nuorekas ja monipuolinen tyyli on myös suomalaisten mieleen.

Lob on turvallinen valinta silloin, kun pitkien hiuksien pätkäiseminen pelottaa. Esimerkkiä voi ottaa vaikkapa Emma Stonelta tai Jennifer Lopezilta.

Kuva: Instagram / chrisappleton1

Särmää ja ryhtiä

Hyvin leikattu polkkatukka antaa kantajalleen ryhtiä. Epäsymmetriseksi leikattu versio paitsi kehystää kauniisti kasvoja, tuo myös ulkonäköön särmää.

Esimerkiksi tyylikuningatar Victoria Beckham on jo vuosia suosinut epäsymmetristä polkkaa. Nuoremman sukupolven edustajista siihen ovat hurahtaneet ainakin Kristen Stewart ja Demi Lovato.

Kuva: Instagram / ddlovato

Kiharat eivät ole este

Polkkamitta sopii myös kiharaan tukkaan. Ranskattaret ovat jo pitkään suosineet laineikasta polkkatukkaa. Muu maailma päätti seurata perässä viimeistään silloin, kun malli Taylor Hill esitteli lyhyet hiuksensa sosiaalisessa mediassa,

Kuva: Instagram / taylor_hill

Kaikkein rohkeimmat yhdistävät monta hiustrendiä kerralla. Kiharaan tukkaan saa entistä enemmän liikettä ja eloa, kun polkkamittaan yhdistetään otsatukka.

Kuva: Instagram / brosiaaa

Lähde: Stylist, Instagram