OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: Instagram / mimimoocher

Onko Romeo Beckhamin tyttöystävä muodin uusi it-tyttö?

Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz ovat olleet viime aikoina parrasvaloissa, kiitos kihlauksensa. Kuitenkin myös Brooklynin pikkuveljen, Romeon, rakkauselämä kukoistaa. 18-vuotias miehenalku on seurustellut malli Mia Reganin kanssa jo yli vuoden. Vasta 18-vuotiaasta mallista onkin siinä ajassa ehtinyt kasvaa seurattu julkkis sosiaalisessa mediassa. Storm-mallitoimistossa kirjoilla olevalle Mialle on kertynyt pelkästään Instagramiin yli 270 000 seuraajaa. Ei siis ole yllätys, että vaaleasta kaunottaresta povataan nyt seuraavaa it-tyttöä muotimaailmaan.

Nuorta rakkautta ja näkyvyyttä

Mian ystävät ja Romeo kutsuvat häntä lempinimellä Mimi ja Mooch. Myös Instagramissa Mia tunnetaan aliaksella @mimimoocher. Mian Instagram-tili, jonka seuraajamäärä kasvaa tasaista tahtia, on täynnä kuvia kuuluisasta poikaystävästä. Muotitietoinen pari poseeraa mielellään kameroille ja myös Romeon tili on täynnä yhteiskuvia. Somekuvat paljastavat, että kaksikko on viettänyt vuoden matkustaen ympäri maailmaa. Heinäkuussa nuoripari matkusti Italian Pugliaan Romeon kuuluisan perheen kanssa.

Kuva: Instagram / mimimoocher

Silloin, kun pari ei nauti elämästä ylellisissä lomakohteissa, Mia viihtyy festareilla ja tapahtumissa, joissa hän pääsee esittelemään omaleimaista tyyliään.

Kuuluisa anoppi

Fanit bongasivat Romeon ja Mian ensimmäistä kertaa yhdessä syyskuussa, kun he osallistuivat Victoria Beckhamin muotinäytöksen jatkoille. Se, missä ja milloin nuorenparin rakkaus syttyi, ei ole julkista tietoa. Koska Romeo on kokeillut mallin uraa muun muassa Burberryn kampanjassa, on kuitenkin todennäköistä, että pari on tavannut mallimaailman kautta.

Romeon kuuluisa äiti on epäilemättä tuonut Mian uralle nostetta. Muotisuunnittelija ja entinen Spice Girl värväsi Mian hiljattain oman Victoria, Victoria Beckham-brändinsä kasvoksi. Nuorille suunnatun malliston moniin vaatteisiin on painettu trendikkäitä ilmaisuja, kuten Style Icon. Mia on esitellyt myös Victorian kosmetiikkaa Instagram-tilillään, jossa hän julkaisee muun muassa meikkitutoriaaleja.

– Näytät kauniilta!! Suukkoja, Victoria itse kommentoi Mian meikkivideota.

Kuva: Instagram / mimimoocher

Victorian tuotteiden ohella Mia viihtyy vintage-vaatteissa. Ympäristötietoinen nainen arvostaa kestävyyttä ja hän kerännyt itselleen vaikuttavan kokoelman second hand-vaatteita.

– Olen onnellinen siitä, että tuunaamisesta ja kierrättämisestä on tullut trendi. Itse löysin hiljattain kotoa äitini vaatteita ja käytän hänen vanhoja Vivienne Westwood -paitojaan koulussa, Mia kertoi taannoin Voguen haastattelussa.

Lähde: Glamour, Vogue, Instagram