OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Valokuvaaja: Mika Vallineva

“Sit kun ne on naimisissa, mä panen niiden miehiä” – Sanalta uusi katkera bängeri

“Sit kun ne on naimisissa, mä panen niiden miehiä” – Sanalta uusi katkera bängeri 

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi tänään uuden “Seireeni” – nimisen kappaleen. Clubibängeristä paistaa läpi vahva, mutta katkera nainen. “Mun entinen kumppani eksyi useasti väärään sänkyyn. Ne mimmit tiesi musta, ja meni silti siihen. Mä vaan mietin, että miltä niistä mahtaa tuntua sitten, kun ne on naimisissa ja mä meen ja panen niiden miehiä?”, Sana täräyttää. 

Kuuntele Seireeni Spotifyssä.

Kaunistelematon ja itsevarma tilitys on Sanan vuoden viimeinen julkaisu, joka kätkee sisäänsä kaikessa rivoudessaan tärkeän sanoman. “Ihmisten pitäisi aina ajatella asioita omalle kohdalleen. Entä jos sulle tehtäisiin näin?” 

Sana on kertonut Instagramissaan avoimesti elämästään ja ajatuksistaan, sekä hämmentänyt kuvillaan, ja jatkaa sitä myös Seireenillä.