OhoTV Suomi

Jokainen hetki on liven arvoinen

Kuva: pexels.com

Eristyksistä takaisin arkeen: Viisi kauneusvinkkiä, kun ihmisten ilmoille palaaminen kauhistuttaa

Vuosi 2020 on ollut vähintäänkin epätavallinen. Kokonaisia kaupunkeja ympäri maailmaa on asetettu lockdowneihin ja suuri osa ihmisistä on tehnyt töitä kotoa käsin. Sosiaalinen etäisyyden otto ja kotona vietetty aika on tarkoittanut monelle sitä, ettei ulkonäköön ole tarvinnut panostaa tavalliseen tapaan.

Nyt, kun maailma pyrkii pikku hiljaa palaamaan jaloilleen, joutuu moni kömpimään ylös uudelta mukavuusalueeltaan sohvan nurkasta. Kun meikit ovat saaneet lojua kuukausia kylppärin kaapissa eikä kampaajalla ole tullut käytyä aikoihin, voi ajatus ihmisten ilmoille palaamisesta kauhistuttaa.

1. Pelastava kasvonaamio

Jos ihonhoito on ollut viime aikoina retuperällä, saattaa iho tuntua kuivalta ja samealta. Onneksi kasvonaamio pelastaa tilanteen ennen tärkeitä menoja. Valitse kangasnaamio, joka sisältää tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa.

2. Kaksihaaraisten pelastaja

Kun kampaamossa ei ole tullut käytyä ja kaksihaaraiset rehottavat, näyttävät hiukset homssuisilta. Kokeile pesun jälkeen hiuksiin levitettävää, silottavaa naamiota, tai hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Valitse hiuskuidut sinetöivä muotoilutuote, joka huijaa latvoista terveen näköiset.

3. Huijattua lämpöä

Vaikka et olisi nähnyt aurinkoa kuukausiin, voi kasvoille feikata tervettä väriä. Pieni lämpö saa ihon hehkumaan ja kesäinen ilme kohottaa myös mielialaa. Luonnollinen rusketus syntyy joko kasvoille tarkoitetun itseruskettavan, tai aurinkopuuterin avulla.

Kuva: pexels.com

4. Taktinen kampaus

Jos kampaajavisiitit ovat jääneet viime aikoina vähille, ei hätää. Puolisotkuiset ponnarit ja letit näyttävät hyviltä silloin, kun hiukset ovat kasvaneet ulos mallistaan. Viimeistele kampaus huomiota herättävillä hiusasusteilla, jotka ovat tänä vuonna huippumuodikkaita.

5. Houkutuslintu

Kun jokin ei vain ota toimiakseen, suuntaa ihmisten katseet muualle. Jos iho kukkii itsepäisesti, kokeile näyttävää silmämeikkiä. Kun huomio kiinnittyy silmiin, ei kukaan huomaa muutamaa näppyä leuassa.

6. Huomiota herättävä maski

Jos kaikki muu epäonnistuu, piilota kasvot näyttävän maskin taakse. Kokeile esimerkiksi silkkistä tai paljetein koristeltua maskia.

Lähde: Glamour